Lidia Fecioru: Cum te ferești de sindromul inimii închise. „Îmi scot animalul din mine cu lesa la plimbare”
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat despre cum putem afla dacă suferim de sindromul inimii închise.
„Noi trăim nişte frustrări şi nu mai vezi oameni să se bucure, toţi trăiesc cu frică, să nu se atingă de celălalt şi uşor-uşor ne închidem sufletul. Am dezvoltat nişte fobii, nişte frustrări pentru că nu putem fi noi. Nu ne putem trăi dorinţele, viaţa, şi asta e foarte important. Majoritari acum sunt cei care au acest sindrom – al inimii închise. Să nu fugim de noi şi să recunoaştem că avem această problemă acum.
Poate că şi eu, care sunt foarte puternică şi pot să trec peste foarte multe lucruri, am momente şi aceste stări. Mă trezesc că le am şi îmi vine să stau mai mult în casă şi îmi vine să zic: Nu mai pot! Şi îţi vine să iei un somnifer, să dormi şi să speri că atunci când te trezeşti să fie mai bine.
Lumea păţeşte foarte multe infarcte pentru că forma de stres în care trăim nu e o formă uşoară, ci o formă foarte mare. Stăm cu stres începând de la serviciu, până la copii că nu au posibilităţi şi tot aşa. Indiferent de vârsta pe care o avem”, a epxlicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena3.
Ea crede că stresul este pe toate planurile și că în ziua de azi animalele au ajuns să aibă mai multă libertate ca stăpânii lor.
„Trebuie să avem curajul să înfruntăm boala. Ar trebui să dăm drumul, într-un fel, testării pentru că e foarte importantă. Sunt oameni care nu îşi dau seama.
Trebuie să avem libertatea de mişcare. O să fac o declaraţie pe proprie răspundere că îmi scot animalul din mine cu lesa la plimbare, pentru că am observat că animalele au mai multe drepturi.
Câteodată intru pe pagini de divertisment pentru că am nevoie să râd. Să nu uităm să râdem. Nu vă uitaţi la filme triste, uitaţi-vă la o comedie. Mă uit pentru că nu mai vreau să mă gândesc la altceva, vreua să râd puţin. Citesc bancuri, ascult muzică veselă. Dacă stăm numai să ne plângem nu ajungem nicăieri. Poate doar la psiholog sau la psihatru”, a continuat Lidia Fecioru.
-
Alimentele care afectează creierul și cresc tensiunea arterială25.10.2025, 18:23
-
-
De ce mă doare capul în fiecare dimineață?25.10.2025, 12:41
-
-
Trucul genial cu tableta pentru mașina de spălat vase. Cum să cureți ușor plita ceramică
Ce să faci imediat și ce să NU faci dacă simți miros de gaz în casă
Dacă pui sare în chiuvetă, uite ce se întâmplă!
Ai nevoie de doar 10 minute pentru a adormi profund. Această metodă e virală
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Care este diferența dintre laptele degresat și laptele light?
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
7 remedii naturiste pentru arsuri solare: calmează pielea rapid
Ce se întâmplă dacă NU mănânci înainte de operație. Un studiu dă totul peste cap
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Șterge oglinda cu hârtie de ziar și oțet. De ce să nu mai folosești lavete
5 motive să NU mai stai cu laptopul pe picioare. Numărul 2 te va uimi
Băile de gheață: miracol pentru sănătate sau risc ascuns? Iată ce spune știința
Adormi în 60 de secunde cu acest truc chinezesc!
Adormi instant! Trucul din medicina chineză care funcționează în 60 de secunde. Medicii sunt uimiți. Încearcă această tehnică secretă a chinezilor.
De ce să fierbi apa înainte de a face cuburi de gheață
6 plante mediteraneene care protejează împotriva bolilor cardiovasculare. Au un efect major
6 plante mediteraneene care protejează împotriva bolilor cardiovasculare. Au un efect major.
Ce se întâmplă dacă pui zaț de cafea în toaletă. Trucuri utile pentru casă
Otrava din bucătărie. Duce la cancer și alte boli grave
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
