DIETA lui Catherine Zeta-Jones. De ce arată așa bine la 51 de ani
Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit tot ce mănâncă într-o zi. Îi plac mult fructele și legumele proaspete, precum și delicii precum ciocolată, cafea și...
Actrița Catherine Zeta-Jones spune că crezul ei în viață este „undeva între” a mânca pentru a trăi și a trăi pentru a mânca.
Când Catherine Zeta-Jones s-a mutat în Statele Unite din Anglia, după ce s-a măritat cu Michael Douglas, a „adus” cu ea dieta clasic europeană.
Actrița, în vârstă de 51 de ani, a împărtășit ce mănâncă într-o zi în revista Harper’s Bazaar. Iată cum arată o zi de dietă din viața superbei actrițe.
Zeta-Jones este adepta dietei cu „trei mese pe zi”.
Primul lucru, cafeaua! O face într-o presă franceză, deoarece are „nostalgii”.
La micul dejun are nevoie „foarte specifice, în funcție d e perioada din an. Iarna preferă terciul englezesc, la care adaugă brun, banane și afine. Primăvara și vara, trece la iaurt de vanilie fără grăsime, cu afine și zmeură. Totuși, asta este doar în timpul săptămânii. În weekend, familia savurează micul dejun englezesc tradițional, cu slănină britanică importată, cârnați, fasole la cuptor, ouă omletă, pâine făcută după rețeta de pâine franceză a Marthei Stewart, brioche cu scorțișoară și vanilie.
La ora 11.00 e ora de ceai. Zeta-Jones face mai multe pauze de ceai pe tot parcursul zilei, pe care îl asociază de obicei cu un biscuit. „Nu sunt o fană a gustărilor, cu excepția a ceva de ciocolată”, a spus ea. „Pentru mine, ciocolata este un adevărat deliciu. O merit”.
Prânzul este mai bun dacă ai și companie. În meniu include întotdeauna o salată. Preferatul ei este un amestec de spanac, rucola, muguri de pin, roșii „mari, coapte”, brânză albastră, afine uscate și un sos de ulei de măsline, oțet balsamic și muștar.De obicei consumă pui la grătar, pește la grătar sau vinete umplute.
La ora 16.30 e ora de ultima cafea a zilei și un biscuit delicios.
Cina este întotdeauna în jurul orei 20:00. E compusă din o altă salată, de data aceasta cu mere, avocado, portocale și smochine. Și, deși preferă în mod obișnuit peștele și carnea albă, îi place uneori să savureze un filet mignon cu sos de ciuperci de casă și o grămadă de legume proaspete sotate alături. De asemenea, îi place conopida coaptă acoperită cu brânză topită. Un desert simplu îi satisface pofta de dulce, favorita ei fiind înghețata.
De ce mâncăm junk food după o noapte nedormită? Legătura directă dintre somn, foame și metabolism
Detox cu supă de oase: dietă minune sau minciună virală?
Supa de oase promite detoxifiere, piele perfectă și articulații sănătoase, dar ce spune știința? Este un "elixir" sau doar o modă virală?
Dieta Paleo topește zeci de kilograme, reduce inflamația din corp, reglează hormonii. De ce o adoră multe femei
Autofagia: curățenia generală a corpului. Distruge celulele canceroase și întărește sistemul imunitar. Cât timp durează
Ce băuturi trebuie să eviți pe caniculă. Uite cu ce le înlocuiești. Adevărul despre apă
Dieta antiinflamatoare: alimentele care reduc riscul de boli inflamatorii. Rolul dietei în controlul inflamației din corp
Adevărul despre zahăr: de ce corpul tău chiar NU poate trăi fără el!
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
5 alimente care îți reduc colesterolul fără medicamente
Dieta Keto și efectele imediate pe care le are asupra zahărului din sânge. Cum se compară cu dieta mediteraneană
Când se strică mierea? Mituri și realități despre acest super-aliment
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
Brânza care îți îmbunătățește memoria. Compusul din această brânză e secretul unui creier sănătos
Riscurile alimentelor ultra-procesate asupra sănătății. Cum afectează carnea procesată și băuturile îndulcite organismul
3 motive să nu mănânci mult seara. De ce mâncatul târziu poate fi dăunător
Ai trecut de 50 de ani? Așa te ajută alimentația să-ți protejezi mușchii
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!
Legumele crucifere, arma secretă împotriva hipertensiunii
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
