Când se strică mierea? Mituri și realități despre acest super-aliment
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
Plenul Camerei Deputaților a adoptat proiectul de lege inițiat de senatorul Adrian Weiner privind limitarea conţinutului de acizi graşi trans în produsele alimentare destinate consumului uman....
Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de lege privind limitarea conţinutului de acizi graşi trans în produsele alimentare destinate consumului uman. Proiectul de lege inițiat de senatorul USR Adrian Wiener ar urma să intra în vigoare la 1 aprilie 2021.
Adrian Weiner, senator și medic, a oferit prima reacție pentru DC News după ce proiectul inițiat de el a fost adoptat de plenul Camerei Deputaților. Acesta a explicat faptul că acizii grași trans sunt cei mai toxici macronutrienți la adresa vaselor de sânge. Estimările arată că între 3.000 și 5.000 de români mor anual strict din cauza riscului nutrițional suplimentar inclus de acizii trans. Citește mai multe pe DC News.
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
De ce să nu bei cafea dacă ieși în frig. Cum influențează corpul și sănătatea.
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.