Cum să ții țânțarii la distanță. Trucuri care sigur funcționează
Cele 4 trucuri care țin țânțarii departe de tine și de casa ta.
Vreți să vă iasă paste delicioase de fiecare dată când le gătiți? Respectați aceste reguli și nu veți da greș:
Pastele sunt mâncare de confort. De la penne și spaghete, la fettuccine și macaroane, pastele vin în diferite forme și dimensiuni și pot fi gătite în numeroase feluri și se fac ușor și rapid. Cele două moduri cele mai frecvente includ amestecarea acestora cu un sos alb cremos sau un sos roșu acrișor. Cei mai mulți dintre noi știu să facă paste, nu e mare folosofie, mai ales dacă respecți următoarele patru reguli simple dar vitale:
1. Nu faceți greșeala de a pune paste în apă când încă nu a dat în clocot, deoarece atunci veți avea paste lipicioase și moi. Amidonul din paste poate absorbi instantaneu apa și, prin urmare, apa ar trebui să fie fierbinte când adăugați pastele.
2. Renunțați la obiceiul de a adăuga ulei în apa în care gătiți pastele. Da, știm că ați citit peste tot că ar trebui să adăugați ulei în apă, dar asta poate face pastele uleioase și alunecoase și poate împiedica amestecarea perfectă cu sosul.
3. Alegeți tipul corect de paste pentru sos. Pentru sosurile care sunt făcute cu roșii sau ulei, alegeți feluri lungi de paste, cum ar fi spaghetele. În timp ce pentru sosurile care conțin o mulțime de legume sau carne, alegeți feluri de paste precum penne sau fettuccine.
4. În loc să adăugați sosul de-a gata cumpărat de la magazin peste paste, faceți invers și adăugați pastele în sosul preparat de voi. În primul rând puteți folosi ingredientele pe care le doriți la sos, adăugați câtă sare vreți și aveți nevoie. Apoi, pentru a acoperi uniform pastele și pentru a lăsa să absoarbă perfect aromele sosului, adăugați pastele în sos și amestecați bine.
Cele 4 trucuri care țin țânțarii departe de tine și de casa ta.
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Acesta este secretul japonezilor pentru longevitate. Alimentul care îți prelungește viața.
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase
Cu ce să mănânci carnea de miel ca să nu îți crească colesterolul.
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Merită să renunți la zahăr? Uite ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile. E uimitor! Ai face asta?