Un studiu arată că fructele uscate sunt legate de reducerea riscului de diabet de tip 2
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Iată o listă de 9 alimente care te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă.
9 alimente care te ajută la arderea grăsimilor de pe burtă
Iată o listă de 9 alimente care te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă
9 alimente care ard grăsimea din burtă
1. Fasolea neagră - bacteriile noastre intestinale se dezvoltă pe fibra solubilă din fasolea neagră, transformând-o în butirat. S-a dovedit că această substanță chimică crește arderea caloriilor în studiile efectuate pe șoareci.
2. Somon - conține acizi grași Omega-3, care ajută la reducerea inflamației și a grăsimii din burtă. Acestea acționează prin creșterea nivelului de hormon, adiponectina, care susține metabolismul și arde grăsimile.
3. Avocado - sunt pline de grăsimi mononesaturate care vă pot ajuta să vă reduceți pofta de mâncare și să preveniți formarea grăsimilor din burtă.
4. Ouă - sunt pline de proteine, așa că vă mențineți senzația de sațietate pentru mai mult timp, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să luați gustări între mese. Un ou mare conține în jur de 78 de calorii și 6g de proteine.
5. Cartofi dulci - conțin antioxidanți din plante numiți carotenoizi care stabilizează nivelul zahărului din sânge. La rândul său, acest lucru poate împiedica transformarea caloriilor în grăsimi abdominale.
6. Pasta Miso - se întâmplă să fie plină de bacterii bune care pot ajuta la stimularea sistemului digestiv, la întărirea sistemului imunitar și la arderea grăsimii din burtă în acest proces.
7. Făină de ovăz - ovăzul conține o fibră solubilă numită beta-glucani, care formează un gel în intestinul subțire. Acest gel ajută la scăderea nivelului de colesterol din sânge, susține sistemul imunitar, vă face să vă simțiți mai plin mai mult timp și reglează nivelul glicemiei.
8. Spanacul - conține o moleculă de zahăr cu lanț lung numită sulfoquinovoză (SQ), care poate ajuta stomacul să rămână curățat. Potrivit unui studiu publicat în revista Nature Chemical Biology, SQ favorizează creșterea bacteriilor intestinale bune, care împiedică bacteriile rele să se înmulțească prea mult în intestin și să provoace inflamații și grăsimi abdominale.
9. Prunele - conțin compuși fenolici de combatere a grăsimilor numiți flavonoizi. Prunele conțin, de asemenea, pectină, o fibră asemănătoare gelatinei, pe care studiile la animale au descoperit-o că reduc grăsimea ficatului (grăsimea din burtă) și blochează absorbția celulelor adipoase.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Cu ce să mănânci carnea de miel ca să nu îți crească colesterolul.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Rețetă de imuno booster - o băutură plină de vitamine și antioxidanți care crește imunitatea și ajută la topirea kilogramelor în plus.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.