
Aceste chifteluțe cu usturoi și mărar se prepară rapid și sunt extrem de delicioase.
INGREDIENTE (20 chiftele mari):
• 1 caserolă de piept de pui de circa 6-700 de grame
• 1 ceapă albă mare
• 3 căței de usturoi
• 2 morcovi potriviți
• 1 legătură de pătrunjel verde
• 1 legătură de mărar verde
• 2 ouă
• 1 lingură pesmet sau 1 felie pâine înmuiată în lapte sau apă
• sare, piper
• 1 lingură de ulei
MOD DE PREPARARE:
1. Tocăm puiul la robot sau mașină de tocat.
2. Adăugăm peste el morcovii și ceapa date prin răzătoarea mare.
3. Punem și verdeața tocată, ouăle, pesmetul, uleiul, sarea și piperul și amestecăm bine.
4. Facem biluțe rotunde sau aplatizate și le dăm o foaie de copt la cuptorul încins, la 170 grade, pentru max. 30 min, până devin puțin crocante, scrie Diana Bart pe blogul ei.
-
Căldura și tulburările afective, subiectul săptămânii la DrPsy11.07.2025, 23:51
-
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă11.07.2025, 14:07
-
-
Europa, în alertă maximă. Pregătiri pentru următoarea pandemie10.07.2025, 13:52
-
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-