Chiftele crocante, FĂRĂ prăjeală și RAPID de făcut! Rețetă

chiftele_53542400

Aceste chifteluțe cu usturoi și mărar se prepară rapid și sunt extrem de delicioase. 

INGREDIENTE (20 chiftele mari):

• 1 caserolă de piept de pui de circa 6-700 de grame

• 1 ceapă albă mare

• 3 căței de usturoi

• 2 morcovi potriviți

• 1 legătură de pătrunjel verde

• 1 legătură de mărar verde

• 2 ouă

• 1 lingură pesmet sau 1 felie pâine înmuiată în lapte sau apă

• sare, piper

• 1 lingură de ulei

MOD DE PREPARARE:

1. Tocăm puiul la robot sau mașină de tocat.

2. Adăugăm peste el morcovii și ceapa date prin răzătoarea mare.

3. Punem și verdeața tocată, ouăle, pesmetul, uleiul, sarea și piperul și amestecăm bine.

4. Facem biluțe rotunde sau aplatizate și le dăm o foaie de copt la cuptorul încins, la 170 grade, pentru max. 30 min, până devin puțin crocante, scrie Diana Bart pe blogul ei. 

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250