Chifteluțe la cuptor: rețeta ușoară și gustoasă
Pentru iubitorii și pasionații de mâncăruri pregătite acasă, această rețetă de chifteluțe la cuptor este ușoară, sănătoasă și gustoasă. Ai nevoie doar de câteva ingrediente!...
Ai nevoie de:
350 g de carne de pui, porc sau curcan
3 felii de pâine
3 linguri de pesmet
1 pahar cu lapte
1 ou
parmezan ras
1 lingură de pătrunjel tocat
condimente după gust
Toate ingredientele trebuie ametecate într-un castron. Începe cu feliile de pâine albă pe care le veți sfărâma și laptele înainte de a adăuga restul de ingrediente. Rezultatul este o pastă lipicioasă și compactă. Dacă îți place ceapa, adaugă câteva linguri de ceapă tocată și amestecă totul împreună.
Înainte de a trece la prepararea rețetei, este recomandat să lași amestecul să se odihnească în frigider. Între timp, preîncălzește cuptorul și tapetează tava cu hârtie de copt, astfel încât chiftelele să nu se lipească.
Formează bile de dimensiuni medii înainte de a le așeza pe hârtia de copt din tavă. Toarnă un pic de ulei de măsline.
Gătește chiftelele la 200 de grade, timp de 20 de minute, având grijă să le întorci pe cealaltă parte după primele 10 minute. Le poți servi cu legume sotate, orez brun sau o salată mediteraneană.
-
De ce se îngrașă părul. Produsele pe care le folosești greșit27.11.2025, 22:45
-
Insuficiența cardiacă stângă: simptome care nu trebuie ignorate27.11.2025, 20:41
-
-
Infecţiile cu HIV sunt adesea depistate prea târziu în Europa27.11.2025, 19:15
-
Boala celiacă: semne timpurii și simptome ascunse27.11.2025, 17:46
Când adaugi sarea în tocănițe sau ciorbe: la început sau la mijloc? Greșeala pe care ai făcut-o
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
De ce te doare capul după ce bei un pahar de vin. Ce ascunde vinul roșu și de ar putea fi periculos
A băut o cană cu apă caldă și lămâie zilnic. Ce s-a întâmplat după 30 de zile e uimitor
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă. Remediul banal pe care nu l-ai știut până acum
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Supa de pui: remediul tradițional al bunicilor pentru răceală. Cum ajută sistemul imunitar
Pate vegetal din ciuperci, rețeta gata în 15 minute
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Ingredientul care frăgezeşte orice tip de carne. Secretul pe care trebuie să-l încerci
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Cum să faci prăjituri fără zahăr dar la fel de delicioase. Trucul pe care puțini îl știu
Ce se întâmplă în corpul tău dacă nu mai mănânci zahăr timp de 7 zile
Ce se întâmplă în corp când mănânci sarmale cu smântână. Adevărul ascuns al acestei combinații. De ce să nu o mai faci
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe. Stai să afli ASTA!
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe? Detaliul pe care sigur nu l-ai știut despre semințele ardeilor.
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci avocado cu ou în fiecare dimineață
Rețeta de ceai antifrig pentru serile reci. Ceaiul care îți scoate frigul din oase
Brânza și iaurtul provoacă insomnie și vise urâte. Semnul subtil că ai intoleranță la lactoză
De ce să pui lămâie în cafea. Trucul care îți transformă diminețile. 3 motive pe care le vei adora
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
Cum faci renumita salată Coleslaw: rețeta cremoasă și irezistibilă
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Trucul pe care îl vei adora
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
EXCLUSIV Cum gătim peștele corect. Dr. Lygia Alexandrescu: E perfect!
Murături fermentate sau murături îndulcite: care sunt mai sănătoase. Cea mai bună alegere pentru stomac
5 rețete de supă cremă pentru sezonul rece, recomandate de nutriționiști
Care este diferența dintre laptele degresat și laptele light?
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
