Lista cu cele 128 de medicamente în pericol să dispară de la 1 noiembrie. Vezi dacă medicamentul tău e aici!

Dana Lascu / 16 oct 2019 / 12:46
Medicamente
Medicamente

Președintele COPAC, Radu Gănescu, a publicat lista cu cele 128 de medicamente în pericol să dispară de pe piață de la 1 noiembrie 2019, atrăgând atenția pacienților să verifice dacă medicamentul lor este aici. Doar pentru 58 dintre ele sunt soluții sigure, spune reprezentantul pacienților. 

Președintele COPAC, Radu Gănescu, a publicat, pe pagina sa de Facebook, lista cu acele medicamente în pericol să dispară de luna viitoare de pe piața din România. 

„Aceasta este lista celor 128 de molecule care ar trebui, de la 1.11.2019, să fi retrase din piața românească. La 58 din aceste produse există posibilitatea să rămână în România, dar prentru restul încă nu există o soluție sigură. Pornind de la această posibilă schimbare atragem atenția acelor pacienți care își găsesc tratamentele pe acestă listă să aibă în vedere că este posibil să rămână fără tratament sau să fie trecuți în alte linii terapeutice”, a scris Radu Gănescu.

Iată lista: 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy