Lista cu cele 128 de medicamente în pericol să dispară de la 1 noiembrie. Vezi dacă medicamentul tău e aici!

Dana Lascu |
Data publicării:
Medicamente
Medicamente

Președintele COPAC, Radu Gănescu, a publicat lista cu cele 128 de medicamente în pericol să dispară de pe piață de la 1 noiembrie 2019, atrăgând atenția pacienților să verifice dacă medicamentul lor este aici. Doar pentru 58 dintre ele sunt soluții sigure, spune reprezentantul pacienților. 

Președintele COPAC, Radu Gănescu, a publicat, pe pagina sa de Facebook, lista cu acele medicamente în pericol să dispară de luna viitoare de pe piața din România. 

„Aceasta este lista celor 128 de molecule care ar trebui, de la 1.11.2019, să fi retrase din piața românească. La 58 din aceste produse există posibilitatea să rămână în România, dar prentru restul încă nu există o soluție sigură. Pornind de la această posibilă schimbare atragem atenția acelor pacienți care își găsesc tratamentele pe acestă listă să aibă în vedere că este posibil să rămână fără tratament sau să fie trecuți în alte linii terapeutice”, a scris Radu Gănescu.

Iată lista: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel