Managerul Beatrice Mahler, dat în judecată de Institutul Marius Nasta. Ce sumă i se impută și de ce

Adisa Codruț / 18 feb 2021 / 18:59
Beatrice Mahler
Beatrice Mahler

Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din București, a fost dată în judecată pentru de 260 de euro de unitatea medicală pe care o administrează.

Institutul ”Marius Nasta” din București îi solicită managerului Beatrice Mahler să restituie suma de 1.282 lei (aproximativ 260 de euro), sumă care reprezintă indemnizațiile de concediu de odihnă încasate în perioada ianuarie-februarie 2017, ”având în vedere calitatea sa de angajat cu jumătate de normă la Institut și cu normă de bază întreagă la UMF București”, scrie Antena 3.

Reprezentanții Institutului mai susțin că ”acordarea concediilor de odihnă la persoanele angajate cu jumătate de normă, având funcția de bază la UMF, s-a efectuat cu încălcarea legislației în vigoare”, iar managerul Beatrice Mahler a încasat, sub forma indemnizațiilor specificate mai sus, ”sume care nu i se cuveneau”. Beatrice Mahler a câștigat pe fond procesul, dar juriștii Institutului au făcut apel.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy