Mic dejun în post. Cori Grămescu ne spune câteva variante delicioase

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Minte în cea mai bună formă: o dietă sănătoasă ajută întotdeauna
Minte în cea mai bună formă: o dietă sănătoasă ajută întotdeauna

Nutriționista Cori Grămescu reamintește că ar fi bine să nu sărim peste nicio masă principală a zilei la Interviurile DC News și Spectacola.

Aportul caloric de proteine este marea provocare a alimentației în post, spune nutriționista Cori Grămescu. La Interviurile D News și Spectacola, ea a oferit variante de mic dejun în post. 

”Dimineața prefer versiunea cu proteine mai concentrată, deci din zona tofu împreună cu hummus - două surse de proteine vegetale; pe mai multe persoane le balonează acestea; trebuie spus că și obișnuința de a consuma alimente se antrenează în timp; dacă mâncăm prima dată s-ar putea să ne baloneze, dar după o săptămână lucrurile se simt deja mai bine. Ca alegere personală - o porție de tofu, o porție de hummus, o felie de pâine proteică, o pâine bogată în celule integrale cu maia. Și o cantitate semnificativă de legume. Mănânc multe legume - un ardei întreg, câteva roșii, una-două, câteva ridichi.

Pentru cei care preferă mic-dejunurile dulci - iaurt de cocos, cu chia, fructe de pădure și niște fulgi de migdale. Eu prefer să încep ziua cu alimente sărate”, afirmă nutriționista Cori Grămescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel