Prăjitură Pavlova. Un desert simplu și delicios

Prajitura Pavlova
Prajitura Pavlova

Această rețetă de prăjitură Pavlova este ușor de preparat și absolut delicioasă.

Ingrediente: 


4 albușuri 

160 de grame de zahăr tos fin

1 plic de zahar vanilat 

2 linguri de oțet de 9 grade

20 de grame de amidon de porumb

700 gr smântână pentru frișcă

2 linguri de zahăr pudră vanilat

fructe (căpșuni și kiwi, piersici, zmeură, portocale etc.)

un sos de fructe

sare


Mod de preparare:


Se încinge cuptorul la 120 de grade Celsius. 

Albușurile se vor bate spumă cu un praf de sare, până se întăresc și cresc în volum. Se adaugă zahărul tos treptat, în timp ce se bate cu mixerul. Se adaugă oțetul și se bate până se topește tot zahărul. 

Citește continuarea pe Spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2022 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy