Colegiul Medicilor Bihor contrazice declarațiile dr Flavia Groșan: numeroase persoane au ajuns în stare gravă la spital

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Medicul Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor Bihor, a declarat că mulți dintre pacienții tratați dr Flavia Pantiș au ajuns în stare gravă la spital.

Președintele Colegiului Medicilor Bihor, doctorul Carmen Pantiș, susține că dr Flavia Groșan, cea care susține că ar fi vindecat de COVID circa 1.000 de pacienți, a făcut ”afirmaţii care au adus grave prejudicii corpului medical prin sugestia că medicii specialişti infecţionişti şi ATI ar face rău pacienţilor, dar şi prin faptul că neagă protocoalele de tratament Covid practicate în spitale”. Medicul Flavia Groșan a fost chemată de Colegiul Medicilor Bihor să își justifice spusele.

”În realitate, există numeroase persoane care, după ce au fost la cabinetul privat al doamnei dr. Groşan, au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Oradea. Cum să pretinzi că ai vindecat 100% o mie de oameni şi tu ştii că pacienţii tăi ajung în stare gravă în spital? (...) Să negi toate protocoalele medicale, să spui că nu ai nevoie de heparină pentru tratarea cheagurilor şi de oxigen este un derapaj profesional grav, ofensator pentru ceilalţi medici şi vătămător pentru pacienţi, cărora li se induce neîncrederea în medici”, a afirmat medicul Carmen Pantiș pentru Bihoreanul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel