Prezervativele chinezești, prea mici pentru bărbații din Zimbabwe

Adisa Codruț |
Data publicării:
Prezervativele chinezești vor avea dimensiuni diferite
Prezervativele chinezești vor avea dimensiuni diferite

Prezervativele chinezești vor avea dimensiuni diferite, după ce un producător a decis să diversifice produsele, bazându-se pe declarația ministrului Sănătății din Zimbabwe, care a arătat că acestea sunt prea mici pentru bărbații din țara lui.

Un producător chinez de prezervative spune că are în vedere fabricarea produselor sale în diferite dimensiuni după ce ministrul sănătății din Zimbabwe s-a plâns că aceste contraceptive fabricate în China și exportate către națiunea africană erau prea mici pentru bărbații de acolo.

Ministrul Sănătății, David Parirenyatwa, a făcut observațiile la un eveniment din capitala Harare săptămâna trecută pentru a promova prevenirea infecției cu HIV / SIDA, potrivit site-ului New Zimbabwe.com. „Regiunea sud-africană are cea mai mare incidență a HIV și promovăm utilizarea prezervativelor”, a declarat Parirenyatwa. „Tinerii au acum un prezervativ special care le place, dar nu le fabricăm. Importăm prezervative din China și unii bărbați se plâng că sunt prea mici. ”

Parirenyatwa a adăugat că firmele din Zimbabwe ar trebui să încerce să facă prezervative, mai degrabă decât să se bazeze pe importuri, scrie scmp.com.

Preferințe diferite, din țări diferite 

Zhao Chuan, directorul executiv al producătorului de prezervative Beijing Daxiang și a lui Friends Technology Co, a declarat pentru South China Morning Post, că fabrica intenționează să realizeze contraceptive în diferite dimensiuni. „În ceea ce privește cerințele diferite ale clienților, cum ar fi în Zimbabwe, Daxiang, în calitate de producător chinez, are capacitatea și obligația de a contribui, așa că am început să facem câteva sondaje asupra datelor utilizatorilor din regiune pentru a pregăti pregătirile pentru produse viitoare cu dimensiuni diferite”, a spus Zhao într-un e-mail.

Zhao a spus că clienții din întreaga lume au cerințe diferite, bărbații chinezi preferând prezervativele mai subțiri nu-și fac griji pentru dimensiuni, în timp ce clienților din America de Nord le plăceau un contraceptiv mai moale. 

Zimbabwe este una dintre țările din Africa Sub-Sahariană cele mai afectate de HIV / SIDA, cu aproximativ 13,5% din populația adultă infectată de virus.

Utilizarea prezervativelor este o modalitate cheie de a limita răspândirea infecției. Țara a devenit unul dintre primii cinci importatori de prezervative din lume, potrivit rapoartelor mass-media locale.

China este unul dintre cei mai mari producători de prezervative din lume, potrivit Comisiei Naționale de Sănătate și Planificare Familială.

Națiunea are aproximativ 300 de producători de prezervative care produc aproximativ 3 miliarde de contraceptive în fiecare an.

 

Sursa, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel