Prof.dr. Dragoș Vinereanu, SUUB: Cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară

Dana Lascu / 15 feb 2019 / 14:48
Prof.dr. Dragoș Vinereanu. Foto: Arhiva DC Medical
Prof.dr. Dragoș Vinereanu. Foto: Arhiva DC Medical

Prof. Dr Dragoș Vinereanu, medic primar cardiologie și șeful Disciplinei Cardiologie de la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB) va explica, EXCLUSIV la Interviurile DC MEDICAL, de la ora 15.00, ce dotări moderne are departamentul de cardiologie din imensul spital bucureștean și ce intervenții minim-invazive se pot face pacienților cu afecțiuni cardiovasculare grave.

Prof. Dr Dragoș Vinereanu este prorector cu probleme de cercetare științifică la UMF „Carol Davila", președinte al Societății Române de Cardiologie, medic primar cardiologie și șeful Disciplinei Cardiologie de la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB).

Din această ultimă postură, cunoscutul chirurg ne va arăta sala hibrid unde se fac proceduri mixte de ardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară, dotată după ultimele standarde.

Din mini-interviul pe care-l vom difuza astăzi, de la ora 15.00, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC MEDICAL, vom afla de la reputatul medic ce afecțiuni cardiovasculare pot fi rezolvate fără ca pacientul să treacă prin trauma unei operații clasice, care presupun deschiderea toracelui. Prof. Dr. DRagoș Vinereanu va vorbi și despre costurile acestor proceduri și cine le suportă.

Ulterior, explicațiile sale le veți putea urmări și aici:

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy