Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, interviu despre ”chirurgia frumoasă”. Ce nu știai despre cancer/video

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
 Prof. univ. dr. Patriciu Achimaş-Cadariu. Foto: DC News
Prof. univ. dr. Patriciu Achimaş-Cadariu. Foto: DC News

Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, vine la interviurile DC News și DC Medical.

Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, master în advanced oncology (Universitatea Ulm, Germania), doctor în ştiinţe medicale, va vorbi la DC News, DC News TV și DC Medical despre chirurgia în cancer. Stați cu noi pentru a afla informații extrem de utile care vizează femeile. Interviul cu medicul Patriciu Achimaş-Cadariu va putea fi urmărit vineri, 5 martie, de la ora 17.00 pe DC News - Facebook și Youtube, dar și pe DC News TV.

Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, master în advanced oncology (Universitatea Ulm, Germania), doctor în ştiinţe medicale are o bogată activitate profesională, didactică şi de cercetare.

Activitatea didactică universitară şi postuniversitară, cu studenţi, medici rezidenţi, subspecialişti şi doctoranzi, este reprezentată de cursuri, stagii, prezentări de caz clinic, conducere de lucrări de licenţă.  

Activitatea de cercetare se axează, în mare parte, pe chirurgia cancerului ovarian, factori de evoluţie şi prognostic în cancerul ovarian, evaluarea calităţii vieţii în oncologie, cancerul în sarcină, conservarea fertilităţii la pacientele oncologice, tumori rare.

Aceasta activitate este reprezentată de publicarea de materiale didactice (cărţi de specialitate) pentru studenţi, rezidenți şi doctoranzi, de cursuri postuniversitare, de elaborarea unui însemnat numar de articole în reviste de specialitate naţionale şi internaţionale (articole indexate Thomson Reuters Web of Knowledge sau BDI) şi de participarea în proiecte sau granturi naţionale şi internaţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel