Proprietar de restaurant: Coronavirusul mi-a făcut cunoștință cu disperarea, depresia

Adisa Codruț |
Data publicării:
Restaurant
Restaurant

Un proprietar de restaurant din țară a povestit pentru DC News cum l-a afectat pandemia de coronavirus.

Un om de afaceri din țară mărturisește că a trecut cumplit” prin lunile de pandemie. ”Niciodată nu mi-am închipuit că pot trăi așa ceva, în decurs de câteva luni. De multe ori, am plâns ca un copil, în fața icoanelor, fără să mă vadă nimeni. Coronavirusul mi-a făcut cunoștință cu disperarea, depresia, neputința, durerea sufletească. Îmi simt sufletul îmbătrânit cu 100 de ani. Am concediat o parte din angajați cu lacrimi în ochi. Dacă, să zicem, că restaurantele rămâneau închise toată toamna, eram nevoit să închid tot. Chiar și așa, nu știu câtă lume va veni să mănânce la mine, pentru că este speriată. Degeaba spun eu că îi asigur toate condițiile de igienizare, că românul tot panicat rămâne”, afirmă el pentru DC News.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel