Protecția Consumatorului, control la restaurantul la care s-au îmbolnăvit 11 oameni

Adisa Codruț |
Data publicării:
Restaurant
Restaurant

O echipă a CJPC Braşov a efectuat sâmbătă un control la un restaurant din localitatea Feldioara, ca urmare a informaţiilor referitoare la o suspiciune de toxiinfecţie alimentară.

O echipă a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Braşov a efectuat sâmbătă un control la un restaurant din localitatea Feldioara, ca urmare a informaţiilor referitoare la o suspiciune de toxiinfecţie alimentară.

Conform unui comunicat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), comisarii CJPC au constatat că în spaţiul de producţie nu se întruneau condiţiile minime obligatorii necesare respectiv vesela şi produsele nu erau dezinfectate, se refoloseau ambalajele, depozitarea necorespunzătoare, frigidere ruginite fără grafice de temperatură, materie primă fără elemente de identificare, stare termică a produselor alimentare modificată, produse în afara datei limită de consum, lipsa probe alimentare corespunzătoare, ouăle nu erau dezinfectate, personalul care a manipulat alimentele nu a putut prezenta carnet şi analize de sănătate la zi, relatează agerpres.ro.

Ulterior demarării controlului CJPC Braşov s-au alăturat şi reprezentanţi ai DSP şi ai Poliţiei Economice Braşov. A fost redactată o invitaţie pentru luni, 10 februarie, în care au fost oprite de la comercializare şi retrase din circuitul consumului uman toate produsele neconforme aproximativ 10 kg de materii prime alimentare.

Direcţia de Sănătate Publică a aplicat măsura suspendării activităţii iar cei de la Poliţie au invitat în zilele următoare reprezentantul societăţii la sediul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel