Rabdomiosarcom, tipul de cancer căruia i-a supraviețuit un puști din State. Gestul său

Adisa Codruț / 06 oct 2019 / 20:32
Tratament pentru amiotrofie spinală
Tratament pentru amiotrofie spinală

Un puști de 5 ani a supraviețuit unui tip de cancer, rabdomiosarcom. De ziua lui a făcut un gest emoționant.

Rabdomiosarcom, puști din State. Weston Newswanger este un puști de 5 ani, supraviețuitor de cancer. "Nu vreau nimic. Nu am nevoie de nimic", i-a zis mamei sale, Amy Newswanger, când l-a întrebat ce dorește dde ziau lui. În schimb i-a venit ideea să adune, din donații, dinozauri dintr-o colecție îndrăgită de puștii americani și să o ofere Spitalul de Copii PennState, unde a fost tratat pentru cancer. Spitalul a primit darurile.

Familia le-a spus prietenilor și rudelor ce și-a dorit Weston de ziua lui. A și pus o postare pe Facebook ca lumea să dea o mână de ajutor. Iar ideea a dat roade: s-au adunat peste 1.200 de containere cu dinozauri și alte jucării.

Mama copilului a declarat, potrivit CNN, că jucăriile au fost o mare parte din menținerea lui Weston fericit și ocupat în timpul tratamentului. Weston a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom în noiembrie 2016 și a fost supus unui tratament sub un an. El a fost în remisiune de aproape doi ani. Newswanger a spus că spitalul a devenit o a doua casă pentru ei.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy