Raed Arafat: Până pe 15 mai nu se relaxează nimic. Nu ne permitem luxul

Adisa Codruț |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, spune că o relaxare a măsurilor prea timpurie, riscă să producă efecte extrem de grave.

,,Mesajul e clar: până pe 15 mai nu relaxăm nimc. Impresia unora că gata, am început relaxarea, poate avea efecte extrem de grave. Trebuie să înțelegem că nu ne permitem luxul de a reveni la ce a fost înainte și nici după introducerea măsurilor de relaxare graduală nu vom reveni complet la ceea ce era înainte. Trebuie să conviețuim cu virusul și asta va mai dura," a afirmat Raed Arafat la Realitatea PLUS.

Acesta avertizează că dacă populația nu va urma recomandările autorităților, situația se poate agrava.

,,Dacă populația nu-și joacă rolul corect, situația se va agrava. Dacă nu respectăm regulile impuse, riscul de revenire este extrem. Oricum noi ne așteptăm la un nou val în toamnă, dar dacă nu respectăm regulile și ne purtăm imprudent, e posbil ca acesta să vina mai devreme. Riscăm să primim o lovitură de boomerang, ca virusul să revină în forță."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel