Raed Arafat: Până pe 15 mai nu se relaxează nimic. Nu ne permitem luxul

Adisa Codruț / 25 apr 2020 / 16:53
Raed Arafat
Raed Arafat

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, spune că o relaxare a măsurilor prea timpurie, riscă să producă efecte extrem de grave.

,,Mesajul e clar: până pe 15 mai nu relaxăm nimc. Impresia unora că gata, am început relaxarea, poate avea efecte extrem de grave. Trebuie să înțelegem că nu ne permitem luxul de a reveni la ce a fost înainte și nici după introducerea măsurilor de relaxare graduală nu vom reveni complet la ceea ce era înainte. Trebuie să conviețuim cu virusul și asta va mai dura," a afirmat Raed Arafat la Realitatea PLUS.

Acesta avertizează că dacă populația nu va urma recomandările autorităților, situația se poate agrava.

,,Dacă populația nu-și joacă rolul corect, situația se va agrava. Dacă nu respectăm regulile impuse, riscul de revenire este extrem. Oricum noi ne așteptăm la un nou val în toamnă, dar dacă nu respectăm regulile și ne purtăm imprudent, e posbil ca acesta să vina mai devreme. Riscăm să primim o lovitură de boomerang, ca virusul să revină în forță."

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy