Scleroza Multiplă și dizabilitățile ei, eveniment AISM

Dana Lascu |
Data publicării:
Simona Tănase, președintele AISM
Simona Tănase, președintele AISM

Sâmbătă va avea loc ultimul eveniment din acest an de conștientizare a publicului asupra a ceea ce înseamnă viața cu Scleroza Multiplă, organizat de Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple – AISM.

Sub titlul Scleroza Multiplă și dizabilitățile ei, Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple (AISM) organizează sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 15.00, la hotel Ibis Gara de Nord, un eveniment pentru conștientizarea publicului vizavi de această boală cumplită.

„Vom aduce informații noi atât pentru pacienții cu această patologie, cât și pentru publicul larg, despre problemele pe care le întâmpină o persoană diagnosticată cu Scleroză Multiplă în România. Dorim astfel să-i ajutăm să fie mai puțin reticenți atunci când aud acest diagnostic, să înțeleagă problemele legate de-o astfel de dizabilitate, ce înseamnă să fii o persoană cu dizabilități motorii, dar în special cognitive, iar pe prietenii noștri diagnosticați sau suspectați cu această boală, dorim să-i încurajăm să ducă o viață normală, fără stigmatul de „sclerozat"", a explicat Simona Tănase, președintele Asociației Învingătorii Sclerozei Multiple.

Din programmul evenimentului:

- „Dizabilitatea, un fel normal de-a fi" prezintă psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu;

- „Kinetoterapie / Zumba", împreună cu instructorii Raluca Lupu și Florin Neciu, în cadrul unui program amplu de mișcare, socializare și informare numit Caravana „Dansând cu Scleroza Multiplă".

- „Moment artistic" realizat de poeta, compozitoarea, solista vocal-instrumentistă Dana Florin;

- „Moment surpriză" cu make-up artista Dana Argeșan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel