Sfaturi ESENȚIALE pe care să le ai în vedere, dacă iei micul dejun în pat

Mic dejun energizant
Mic dejun energizant

Micul dejun în pat este luxul suprem. Așadar, ține cont de aceste sfaturi simple pentru data viitoare când iei micul dejun în pat. 

Micul dejun în pat...nu există o modalitate mai frumoasă de a-ți răsfăța persoana iubită.

Totuși, servirea micului dejun în pat poate fi puțin dificilă. Spre exemplu, în ceea ce privește meniul, trebuie să acorzi mare atenție alimentelor pentru care ai optat, să nu care cumva să ai lichide care să se verze pe pat sau chestii lipicioase. 

În afară de asta, există multe alte lucruri de luat în considerare atunci când vrei să-ți surprinzi persoana iubită cu un mic dejun în pat:

1. Porțiile

Deoarece vei duce micul dejun până în dormitor într-o tavă, este importantă cantitatea de mâncare pe care o veți servi. În timp ce pui ceai sau cafea în cană, asigură-te că nu o umpli complet pentru a evita vărsarea. 

2. Folosește o tavă 

Aceasta este o regulă a micului dejun în pat. Nu doar că îți ușurează munca, dar contribuie la cadrul romantic pe care vrei să îl creezi în dormitor. 

3. Meniul

Sigur, pentru ca surpriza să fie completă, vrei să-ți impresionezi persoana iubită cu ceva extravagant și consistent. Dar evită să incluzi ingrediente care ar face mizerie și ar fi dificil de consumat. 

Citește și Combinații neașteptate de alimente care te ajută să slăbești

4. Decorul

Adăugarea unor mici detalii speciale la tava pentru mic dejun poate face diferența între un mic dejun banal și unul special. Poți include un trandafir sau un bilețel cu Te iubesc

5. Asigură-te că micul dejun este cald

Cheia pentru a servi un mic dejun apetisant în pat este să-l menții fierbinte. Fie că este vorba de cafea, vafe sau ouă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel