De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care îl vei adora
De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni până acum și pe care trebuie să îl încerci.
Servitul mesei în oraș este una dintre cele mai comune plăceri. De cele mai multe ori, însă, nu ne gândim și ce ar trebui să facem pentru a avea sigurnața că ieșirea la restaurant nu devine un...
A lua masa la un restaurant înseamnă totdată a nu avea control asupra siguranței alimentelor sau a condițiilor în care sunt preparate. De aceea este important să ne luăm câteva măsuri de precauție care sporesc șansele unei ieșiri reușite. Este foarte important să verificați scorul unui restaurant la site-ul departamentului de sănătate, întrebați departamentul de sănătate pentru o copie a raportului sau căutați-l când ajungeți la restaurant.
Bucătarul și bucătăria spun totul despre siguranța alimentară
Un aspect important este verificarea certificatului care atestă că bucătarii au finalizat pregătirea pentru siguranța alimentară. O instruire adecvată în materie de siguranță alimentară poate ajuta la îmbunătățirea practicilor care reduc șansele de răspândire a germenilor și a bolilor alimentare. Iar în privința bucătăriei, ar fi extraordinar să nu fie departe de privirile clientului. Dacă aveți posibilitatea, asigurați-vă că muncitorii folosesc mănuși sau ustensile pentru a manipula alimentele
Comandați mâncare bine gătită
Anumite alimente, inclusiv carne de pasăre și pește, trebuie să fie gătite la o temperatură suficient de ridicată pentru a ucide germenii nocivi care ar putea fi prezenți. Dacă vi se servește carne nefăcută suficient, fructe de mare sau ouă, trimiteți-le înapoi pentru a fi bine gătite.
Ferițivă de mâncarea servită călduță. Mâncarea rece trebuie servită la rece, iar alimentele fierbinți trebuie servite fierbinți. Dacă selectați alimente dintr-un bufet sau salată, asigurați-vă că mâncarea fierbinte este în aburi, iar mâncarea rece este răcită. Germenii care provoacă intoxicații cu alimente cresc rapid când alimentele se află în zona periculoasă, între 40˚F și 140F˚.
De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni până acum și pe care trebuie să îl încerci.
Andreea Mantea are probleme cu o măsea. De ce nu e bine să stai cu măseaua umflată și ce trebuie să faci?
Warren Buffett - lecțiile unui miliardar despre adevărata fericire. Cele 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi ca să fii fericit.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Adevărul șocant despre riscurile mortale din baie și de ce nu ar trebui niciodată să iei telefonul cu tine!
Adormi instant! Trucul din medicina chineză care funcționează în 60 de secunde. Medicii sunt uimiți. Încearcă această tehnică secretă a chinezilor.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.