Simptomele neurologice din COVID care ar trebui să ne trimită imediat la medic

DCMedical Team |
Data publicării:
Dureri de cap, simptom care nu trebuie ignorat
Dureri de cap, simptom care nu trebuie ignorat

Infecția COVID este însoțită, în unele situații, și de dureri de cap. Președintele Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România, Gheorghe Iana, explică la ce simptome să fim atenți.

Președintele Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România, Gheorghe Iana, spune că durerea bruscă de cap care apare în timpul infecției COVID e de ”o intensitate mult mai mare care asociază și mici fenomene neurologice, ori sindrom de dezechilibru, ori tendință de pierdere parțială a capacității de a vizualiza, ori deficit motor minim, toate astea ridică semne de întrebare”.

”Ca simptome de după, dacă rămânem cu o senzație de amorțeală a mâinilor, sau senzație de instabilitate sau o oboseală mai accentuată, o stare de tulburări de memorie, toate acestea sunt semne că s-a întâmplat ceva și pe zona neurologică și te trimit la un consult neurologic”, a precizat Gheorghe Iana la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel