Singur de Ziua îndrăgostiților? Șase activități de care te poți bucura fără partener

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:

Persoanele singure de Ziua îndrăgostiților - Valentines Day - au tendința de a simți tristețe, însă psihologii spun că există o serie de activități de care se poate bucura oricine în această zi, fără a avea nevoie de un partener.

Ziua Sfântului Valentin - Valentines Day -, protectorul îndrăgostiților, este o ocazie pentru comercianți de a face mai mulți bani din vânzarea inimioarelor decorative, a ursuleților de pluș uriași și a cutiilor de ciocolată supradimensionate, în timp ce restaurantele oferă meniuri cu prețuri „pline de dragoste”, în speranța de a vă ademeni.

Cei care sunt în relații au ocazia de a petece o zi plină de romantism, însă cei care sunt singuri s-ar putea simți triști în această zi.  

Din fericire, doar pentru că nu ai cu cine să petreci această zi, nu înseamnă că nu te poți bucura singură de zi - deoarece există o mulțime de opțiuni pentru cei care au dragoste de sine.

O zi de spa

Ziua Îndrăgostiților poate fi petrecută cel mai bine concentrându-te pe îngrijirea de sine, precum și iubirea de sine, ceea ce înseamnă că un tratament spa ar putea fi cea mai plăcută utilizare a timpului tău.

Fie că decizi să faci o rezervare pentru un masaj la un spa de înaltă calitate sau pur și simplu să te tratezi cu o mască hidratantă și cu o baie acasă, petrecând ziua răsfățând-o pe cea mai importantă persoană din viața ta - chiar tu - este un lucru minunat.

Urmăriți un film

Să mergi la filme este una dintre cele mai bune ieșiri pentru singletoni, întrucât atmosfera întunecată, interdicția de a vorbi și o multitudine de alegeri de gustări, înseamnă că nu te vei simți inconfortabil stând singur în liniște absolută.

Un nou thriller sau un film horror sunt opțiuni perfecte pentru a vă distra de această zi.

Vizitați grădina zoologică

Dacă sunteți îngrijorat să vă simțiți singuri de Ziua Îndrăgostiților, o excursie la grădina zoologică poate fi următoarea cea mai bună opțiune.

De fapt, nu puteți îmbrățișa animalele, dar este greu să nu vă simțiți fericiți văzând animalele care se joacă.

Vizitați un muzeu sau o galerie

Nu există nimic maibun decât să te pierzi într-un muzeu fascinant sau într-o galerie de artă. Dacă ești nervos să ieși singur de Ziua Îndrăgostiților, aceasta ar putea fi opțiunea perfectă pentru tine, deoarece nu este neobișnuit să te plimbi singur la un muzeu sau o galerie, așa că nu trebuie să-ți faci griji că ieși în evidență.

Dacă acest lucru nu a fost suficient, numeroase studii spun că vizionarea artei poate ușura anxietatea și depresia, iar participarea la cultură în acest mod te poate face mai fericit. În plus, există o mulțime de opțiuni gratuite acolo, astfel că n uva fi foarte scump.

Cinați într-un restaurant cu mese comune sau la bar

Mulți oameni consideră că sunt singuri, dar experiența poate fi substanțial mai puțin inconfortabilă dacă optezi pentru un restaurant cu mese comune.

Cu toate acestea, dacă gândul de a sta la o masă de necunoscuți nu pare a fi atrăgător, puteți alege întotdeauna să stați la bar, unde vă puteți bucura de mâncare în timp citiți o carte.

Urmăriți programele tv preferate

Pentru mulți oameni în relații există o anumită îngrijorare că celălalt te va judeca semnificativ dacă pornești aceeași emisiune TV sau un film de televiziune confortabil pe care l-ai văzut deja de mii de ori.

A fi singur înseamnă că nu trebuie să te temi niciodată de asta - și nici posibilitatea ca cineva să vorbească peste scena ta preferată.

Dacă sunteți în căutarea unui mod relaxant de a trece Ziua Îndrăgostiților, petrecerea zilei acasă vizionând programele tv este modalitatea perfectă de a face acest lucru.

Această opțiune este făcută și mai atrăgătoare datorită existenței aplicațiilor de livrare a alimentelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel