Siropul de usturoi, mai puternic decât penicilina. Cum se prepară

Vlad Manolache / 22 sep 2018 / 19:28

Siropul de usturoi, cunoscut pentru efectele sale în cazul tratării mai multor boli, se prepară extrem de ușor.

Siropul de usturoi poate fi o alternativă la medicamentele pe care le administrăm în cazul răcelilor și nu numai. El este recomandat chiar și în cazul aparițiilor unor infecții, dar și pentru cei care au dureri provocate de artrită sau gută. 

Mai mult, siropul de usturoi scade și nivelul tensiunii și nivelul colesterolului.

Cum se prepară

Pentru a prepara elixirul, este nevoie de opt căței de usturoi, 200 ml de miere și 200 ml de cidru din oțet de mere. Ingredientele se mixează timp de câteva secunde, iar siropul se pune la frigider timp de cinci ziele. Apoi poate fi consumat adăugând două lingurițe într-un pahar cu apă.

Articole Recomandate
Comentarii
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27