Siropul de usturoi, mai puternic decât penicilina. Cum se prepară

Vlad Manolache |
Data publicării:

Siropul de usturoi, cunoscut pentru efectele sale în cazul tratării mai multor boli, se prepară extrem de ușor.

Siropul de usturoi poate fi o alternativă la medicamentele pe care le administrăm în cazul răcelilor și nu numai. El este recomandat chiar și în cazul aparițiilor unor infecții, dar și pentru cei care au dureri provocate de artrită sau gută. 

Mai mult, siropul de usturoi scade și nivelul tensiunii și nivelul colesterolului.

Cum se prepară

Pentru a prepara elixirul, este nevoie de opt căței de usturoi, 200 ml de miere și 200 ml de cidru din oțet de mere. Ingredientele se mixează timp de câteva secunde, iar siropul se pune la frigider timp de cinci ziele. Apoi poate fi consumat adăugând două lingurițe într-un pahar cu apă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel