Spitalul din Sinaia, controlat noaptea de ministrul Sănătății

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spitalul din Sinaia a fost verificat, neanunțat, de ministrul Sănătății
Spitalul din Sinaia a fost verificat, neanunțat, de ministrul Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost în control, în jurul orei 12 noaptea, la Spitalul din Sinaia. Oficialul s-a declarat mulţumit de condiţiile găsite.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost într-un control neanunțat, în jurul orei 12 noaptea, la Spitalul din Sinaia. Managerul unităţii medicale din Sinaia, Mariana Miu Grigorescu, a afirmat, miercuri, 17 aprilie, că oficialul s-a declarat mulţumit de condiţiile din spital, potrivit Agerpres:

„M-am prezentat azi-noapte la spital şi am prins exact partea de concluzie şi, într-adevăr, doamna ministru a fost mulţumită vizavi de curăţenie şi de tot ce a găsit. A vizitat toate secţiile şi liniile de gardă, saloanele, cabinetele, terapie intensivă, absolut tot. Nu ne-a sesizat nimic în neregulă, răspunsul final a fost că a rămas încântată de ceea ce a văzut".

Managerul a mai precizat că ministrul Sorina Pintea a ajuns la spital în jur de 12 noaptea, a discutat cu cadrele medicale şi persoanele care aşteptau la Urgenţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel