Spitalul Mobil de la Lețcani destinat pacienților COVID-19 intră în conservare

Adisa Codruț |
Data publicării:

Directorul Direcției de Sănătate Publică Iași, Vasile Cepoi, a anunțat, miercuri, că Spitalul Mobil de la Lețcani, folosit pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, intră în conservare pentru următoarea perioadă.

„Scăderea incidenței infectării cu SARS-CoV2 a făcut să trecem în conservare spitalul Lețcani până când se va impune deschiderea sa. Această unitate mobilă este pregătită să fie deschisă în orice moment”, a declarat Vasile Cepoi, directorul DSP Iași.

Potrivit sursei citate, pacienții confirmați pozitiv la COVID-19 care necesită internare vor fi duși la Spitalul de Boli Infecțioase.

Conform aceleiași surse, în spitalele suport COVID au rămas active zonele roșii dedicate pacienților COVID-19 care au și patologii asociate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel