Stomatologie

Bijuteriile dentare sunt o modă care a atras tot mai mulți tineri. Pe termen lung, implică riscuri destul de grave, cum ar fi tartru, fisuri etc. 

Scris de: Cătălina Burghelea       21 iun, 08:59

Sănătatea dentară este crucială pentru bunăstarea generală, iar pasta de dinți cu ulei de cocos devine o soluție dovedită științific pentru problemele dentare. Mai multe infecții ale gurii pot provoca alte probleme în corp. Bolile de inimă, accidentul vascular cerebral, demența și problemele...

Scris de: Adisa Codruț       18 iun, 15:22

Ce trebuie să știi despre parodontoză. Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, a precizat, marți, 15 iunie, la DICȚIONAR MEDICAL, că parodontoza este o boală nenorocită pentru cine o are cu adevărat.

Scris de: Cătălina Burghelea       15 iun, 22:55

Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, a explicat, marți, 15 iunie, la DICȚIONAR MEDICAL, ce este parodontoza, cum și de ce apare ea, dar și când confundăm această boală cu o altă afecțiune. 

Scris de: Cătălina Burghelea       15 iun, 18:29

Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, vine la DICȚIONAR MEDICAL, marți, 15 iunie, de la ora 16.00, ca să ne explice ce este parodontoza, cum și de ce apare ea, dar și când confundăm o altă afecțiune cu această boală. 

Scris de: Dana Lascu       14 iun, 18:18

Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, Doctor în științe medicale și specialist chirurgie dento-alveolară și implantologie orală, a explicat, marți, 1 iunie, la DICȚIONAR MEDICAL, cum își pot întări copiii dinții. 

Scris de: Cătălina Burghelea       01 iun, 21:28

Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, Doctor în științe medicale și specialist chirurgie dento-alveolară și implantologie orală, a explicat, marți, 1 iunie, la DICȚIONAR MEDICAL, de ce facem carii dentare, deși avem o igienă orală riguroasă.

Scris de: Cătălina Burghelea       01 iun, 17:05

Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog ortodont, sesizează că, în ultimul an, a crescut cu 30% numărul părinților care vin cu copiii la stomatolog preventiv, fără a avea o problemă dentară acută. ”Tot mai mulți părinți au devenit constienți de importanța menținerii sănătății denatare încă din...

Scris de: Cătălina Burghelea       01 iun, 15:59

Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, vine la DICȚIONAR MEDICAL, astăzi, de la ora 16.00, ca să ne explice ce sunt cariile dentare, cum și de ce apar ele, dar și cum se previn și se tratează. Cu sfaturi speciale pentru mămicile care vor ca odraslele lor să aibă dinți ca de reclamă!

Scris de: Dana Lascu       01 iun, 15:00

Gingivita poate provoca inflamații ale gingiilor și sângerări la spălarea dinților.

Scris de: Cătălina Burghelea       17 mai, 16:56

Când purtați aparat dentar ar fi bine să evitați anumite alimente.

Scris de: DCMedical Team       13 mai, 23:32

O analiză a studiilor publicate indică faptul că Twitter poate fi un instrument util de învățare în educația dentară.

Scris de: Dana Lascu       05 mai, 13:53

Conform medicinei tradiționale chineze, fiecare dinte corespunde unui organ din corpul uman. Se pare că ar fi o legătură energetică între organele noastre și anumite probleme de sănătate de care am putea suferi. 

15 apr, 11:44

Tentați de reclamele pe care le văd și produsele care promit minuni, mulți tineri aleg să facă acasă, după ureche, albirea dentară. Iar asta îi supune la riscuri uriașe pe termen lung, explică Dr. Denisa Zaharia. 

Scris de: Dana Lascu       12 apr, 16:17

Colegiul Medicilor Stomatologi reacționează după apariția în mediul public a unei scrisori semnate și de doctori stomatologi care solicită președintelui Iohannis renunțarea la unele dintre restricțiile impuse din cauza COVID.

Scris de: DCMedical Team       03 apr, 21:12

Aceste alimente sunt un inamic pentru sănătatea dinților tăi. Iată ce spun medicii stomatologi. 

Scris de: Cătălina Burghelea       12 Martie, 12:13

În anii '90, să-ți duci copilul la dentist nu era un obicei atât de frecvent. Țin minte că pe la 10 ani m-a dus mama la policlinica stomatologică din Buzău și era un loc atât de neprietenos încât nu am mai ajuns la vreun dentist decât pe la 25 de ani pentru un detartraj.

Scris de: Cătălina Burghelea       12 Martie, 09:23

Colegiul Medicilor Stomatologi din România (CMSR) s-a autosesizat în cazul medicului stomatolog acuzat că ar fi abuzat sexual mai multe paciente, printre care și Ștefania Costache (Lolrelai) de la iUmor și le cere acestora să depună sesizări la CMSR.

Scris de: Dana Lascu       06 Martie, 21:28

Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog, specializat în ortodonție și estetică dentară, avertizează femeile asupra problemelor dentare care apar cu preponderență la ele din cauza fluctuațiilor hormonale prezente pe tot parcursul vieții lor: “Femeile și bărbații au nevoi diferite în ceea ce...

Scris de: Cătălina Burghelea       04 Martie, 09:04

Resveratrolul, un compus vegetal din strugurii roșii, are un gust amar și reduce inflamația.

Scris de: Florina Pop       02 Martie, 23:45

Dinții spun multe despre caracterul posesorul lor, nu doar despre sănătatea acestuia, susține bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. 

Scris de: Adisa Codruț       11 feb, 20:25

Păstrează ața dentară: un nou studiu constată că gingivita poate crește șansele de spitalizare sau deces, daci faci COVID-19. Motivul? Boala gingiilor poate fi un semn de inflamație în tot corpul.

Scris de: Cătălina Burghelea       11 feb, 10:21

Bianca Drăgușanu face ce face și e din nou în atenția mass-mediei.

Scris de: Cătălina Burghelea       10 feb, 23:01

În stomatologia modernă există destul de multe variante de a înlocui un dinte sau mai mulți lipsă.

Scris de: DCMedical Team       03 feb, 15:18

Dr Violeta Alecu, medic stomatolog, a explicat ce boli pot ascunde sau pot determina afecțiunile dentare. 

Scris de: Dana Lascu       26 ian, 21:51

Dr. Denisa Zaharia, medic ortodont, anunță tendința în stomatologie în noul an: “Oamenii din întreaga lume au devenit mult mai conștienți și atenți asupra importanței sănătății, iar îngrijirea dentară este și ea în topul listei. Implanturile și fațetele dentare cu aspect cât mai natural se...

Scris de: DCMedical Team       22 ian, 16:26

Periajul imediat după masă poate dăuna dinților.

19 ian, 15:57

Guma de mestecat contribuie la o respirație proaspătă și la „autocurăţarea dinţilor”.

Scris de: Cătălina Burghelea       13 ian, 09:06

Colegiul Medicilor Dentiști, care se transformă în Colegiul Medicilor Stomatologi, a publicat în Monitorul  Oficial o decizie prin care majorează cotizația lunară pe care orice stomatolog care vrea să aibă drept de practică în România trebuie să o plătească. Stomatologii au făcut petiție

Scris de: Dana Lascu       11 ian, 17:50

Edentația totală descrie lipsa tuturor dinților, fie la nivelul unui singur maxilar, fie la nivelul ambelor maxilare, instalată după încheierea perioadei de erupție dentară. 

Scris de: Dana Lascu       12 dec 2020 / 17:33

Click pentru a naviga in paginile din categoria STOMATOLOGIEurmatoarea

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy