Stomatologie

Medicul Denisa Zaharia afirmă că în ultimele două luni a crescut cererea pentru un anumit serviciu stomatologic.

Scris de: Adisa Codruț       21 iul, 17:56

Respirația urât mirositoare de dimineață este o problemă foarte frecventă, dar câteodată este semnul unor boli care nu trebuie ignorate

Scris de: Dana Lascu       20 iul, 22:06

De azi, 1 iulie, s-au redeschis șase cabinete stomatologice din București.

Scris de: Adisa Codruț       01 iul, 19:47

Bacteriile din gură pot cauza unele bol sau le pot agrava. Cercetătorii au descoperit o legătură între bacteriile din gură și unele afecțiuni intestinale.

Scris de: Angela Sabău       16 iun, 20:05

Studiile arată că există o asociere între infecția bacteriană orală si cancer pulmonar, renal și pancreatic; cât și cu hepatita și  bolile cardiovasculare.

Scris de: Georgiana Ioniță       06 iun, 22:39

STOMATOLOGIE: Prof Dr Alexandru Bucur arată că Chirurgia oro-maxilo-facială (OMF) se confruntă cu un risc ridicat de contaminare a personalului medical de la pacienții cu COVID-19 confirmat, dar că pot fi luate anumite măsuri de protecție. Iată care:

Scris de: Adisa Codruț       13 mai, 23:00

Dr. Denisa Zaharia, medic stomatolog ortodont, a explicat care sunt regulile ce ar trebui respectate la cabinetele stomatologice după data de 15 mai.

Scris de: Adisa Codruț       13 mai, 15:12

Un medic dentist explică măsurile care ar fi bine să fie luate odată cu redeschiderea cabinetelor stomatologice.

Scris de: Adisa Codruț       23 apr, 10:30

Colegiul Medicilor Stomatologi din România a decis suspendarea temporară și pe o periodă determinată a cotizației lunare pe care i-o achitau membrii săi. Mai mult, pentru restul anului, cotizația lunară către CMSR va rămâne la aceeași sumă ca și anul trecut.

Scris de: Dana Lascu       23 Martie, 16:57

Colegiul Farmaciștilor din București au transmis o scrisoare de protest primarului Bucureștiului.

Scris de: Adisa Codruț       23 Martie, 16:23

Oamenii care se spală de trei ori pe zi își reduc riscul de a face diabet de tip 2, susține un studiu.

Scris de: Adisa Codruț       05 Martie, 10:03

O artistă de 44 de ani a povestit la o emisiune TV experiența neplăcută de la stomatolog din cauza căreia a fost nevoită aproape un an să-și întrerupă cariera.

Scris de: Adisa Codruț       17 feb, 13:02

Iată care sunt cele mai întâlnite cinci probleme care dau dureri de dinți, motivele pentru care apar și cum pot fi tratate:

Scris de: Dana Lascu       14 feb, 12:21

Modernitatea a dovedit deja ca o viață de calitate depinde foarte mult de sănătatea dentară și de frumusețea zâmbetului. Calitatea zâmbetului însă nu ține numai de genetică și de vizitele la dentist.

Scris de: Georgiana Ioniță       05 feb, 14:06

Un interviu exclusiv cu Maria Cervatiuc, dentist renumit în Bruxelles, arată diferențe dintre sistemele de sănătate din cele două țări și explică de ce pacienții belgieni preferă să meargă la medicii români.

Scris de: Angela Sabău       24 dec 2019 / 20:27

Luna decembrie este despre familie, prieteni și mese îmbelșugate cu tot felul de preparate irezistibile. Printre atâtea bucurii și tentații culinare, nu luăm în seamă sănătatea noastră dentară. Totuși, există pericole pentru dinții noștri, în această perioadă, fie că...

Scris de: Georgiana Ioniță       13 dec 2019 / 10:00

Cercetătorii susțin că a fi supraponderal sau obez duce și la posibile afecțiuni ale dinților.  

Scris de: Adisa Codruț       07 dec 2019 / 09:44

În urma turului  II al alegerilor de la Colegiul Medicilor Stomatologi din București, au fost publicate listele cu cei 49 de membri aleși pentru Colegiul teritorial și cei 29 de aleși ca reprezentanți ai CMSB în Adunarea generală națională. Iată care sunt aceștia: 

Scris de: Adisa Codruț       26 noi 2019 / 17:24

Noile tije biodegradabile, create de cercetătorii germani, promit să ofere un tratament mai bun pentru bolile parodontale.

Scris de: Adisa Codruț       26 noi 2019 / 11:53

Colegiul Medicilor Stomatologi din București organizează alegeri pentru Consiliul colegiului teritorial și Adunarea generală națională în 21 noiembrie (turul I) și 23 noiembrie (turul II). Iată listele cu candidați și calendarul, electoral

Scris de: Dana Lascu       20 noi 2019 / 22:53

Primăria Sectorului 6 anunţă că la Centrul de Sănătate Multifuncţional "Sfântul Nectarie" se realizează de lunea aceasta şi implanturi dentare.

Scris de: Adisa Codruț       18 noi 2019 / 21:29

Reprezentanţii Societăţii Balcanice de Stomatologie (BaSS) participă în această perioadă la primul simpozion organizat la Iaşi, ocazie cu care abordează evoluţia erei digitale în practica medicală curentă.

Scris de: Adisa Codruț       08 noi 2019 / 21:35

Prof. dr. Norina Forna, decan al Facultății de Medicină Dentară din Iași, a fost invitată la Interviurile DC Medical. Printre altele, ea a vorbit despre o serie de proiecte în derulare. Emisiunea a fost transmisă pe canalele Facebook și Youtube ale DC Medical. 

Scris de: Adisa Codruț       07 noi 2019 / 16:29

Prof. dr. Norina Forna, decan al Facultății de Medicină Dentară din Iași, a fost invitată la Interviurile DC Medical unde a vorbit despre evoluția și starea Stomatologiei în România. Emisiune a fost transmisă pe canalele Facebook și Youtube ale DC Medical. 

Scris de: Angela Sabău       06 noi 2019 / 17:27

Primul simpozion al Societății Balcanice de Stomatologie începe mâine, la Iași și se derulează pe o periopadă de trei zile. Evenimentul reunește specialiști în domeniu din peste 10 țări.

Scris de: Adisa Codruț       06 noi 2019 / 10:54

Prof dr Norina Forna, decan al Facultății de Medicină Dentară din Iași, vine la Interviurile DC Medical, de la ora 19.00, pentru a discutat despre evoluția și starea Stomatologiei în România. Emisiune transmisă pe canalele Facebook și Youtube ale DC Medical. 

Scris de: Dana Lascu       05 noi 2019 / 18:36

Mirosul urât al respirației poate să aibă o serie de motive. În principal, după o masă cu usturoi sau ceapă, este de așteptat un miros mai greu, însă în unele situații, nu alimentația este de vină.

Scris de: Angela Sabău       05 noi 2019 / 15:05

Primăria municipiului Reșița își propune conștientizarea importanței igienei dentare în rândul elevilor și studenților, fapt pentru care a demarat campania „Dinți sănătoși, zâmbet frumos”, în care consultațiile și tratamentele pentru aceștia sunt...

Scris de: Adisa Codruț       15 oct 2019 / 21:04

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a lansat azi campania "Sigilarea gratuită a molarului de 6 ani", pentru elevii cu vârste între 6 şi 8 ani din şcolile de stat din Capitală.

Scris de: Adisa Codruț       09 oct 2019 / 14:59

Stomatologie în România, aproape inexistentă la copii. 8 din 10 copii români consultați la vârsta de 7 ani au nevoie de aparat dentar, iar 90% dintre aceștia merg tardiv la specialistul ortodont.

Scris de: Adisa Codruț       08 oct 2019 / 22:12

Click pentru a naviga in paginile din categoria STOMATOLOGIEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy