Sunt cele mai bune vești pentru o zodie! Bucurii, curaj, mai mulți bani

Rodica Mitu |
Data publicării:
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

O zodie este avantajată în această săptămână.

„Preferații mei luna aceasta! Mercur își oprește retrogradarea în semnul vostru în această săptămână. Gândiți mai clar, mai coerent. Vă dați seama că lipsa de încredere nu este bună. Aveți curaj! Bucuria e că nu este vorba de un curaj nebun, în care vă aruncați cu capul, ci e un curaj calculat pe care îl folosiți fără să forțați nimic. Vă rog să vă bucurați! În locul vostru, săptămâna aceasta, nu mi-aș lăsa programul liber. Este o perioadă minunată pentru mișcare, pentru mers la sală. Avem și Luna nouă pe 1 februarie... ce ar fi să vă schimbați lookul, să vă îmbrăcați altfel? Poate vreți mai mulți bani. Mergeți în față, faceți ceva!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Capricorn și cei cu ascendent în această zodie. 

 

Lună Nouă pe 1 februarie 2022

 

Pe data de 1 februarie, la ora 7:49, vom avea a doua Lună Nouă din 2022, de data aceasta în semnul Vărsătorului.

Lună Nouă în Vărsător este conjunctă cu Saturn. Dacă nu aţi apucat să vă setaţi anumite obiective, planuri pentru anul în curs, o puteţi face de pe 1 februarie.

„Conjuncția lunii cu Saturn transformă acest eveniment într-unul numai bun pentru a ne pune intenții. Unele care să ne ajute la înlocuirea unui obicei toxic cu unul mai sănătos. Atenție: nu vorbesc despre renunțare, ci despre echilibrare. Lui Saturn îi plac planurile de lungă durată, de care să ne ocupăm zi de zi, iar rezultatele vor apărea atunci când ne vom aștepta mai puțin”, a mai spus Daniela Simulescu

 

Lună Plină pe 16 februarie 2022

 

Mai departe, pe data de 16 februarie, este o Lună Plină în Leu, în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. 

Persoanele cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină. „De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: Sunt bine sau nu?! Este un moment la care trebuie să ne gândim în această lună”, a mai zis astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel