Suven Pharma din India, Suven Pharma și Cohance fuzionează pentru stimularea serviciilor de fabricare a medicamentelor

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Freepik @EyeEm
Foto: Freepik @EyeEm

Suven Pharma din India, Suven Pharma și Cohance fuzionează pentru a stimula serviciile de fabricare a medicamentelor pe bază de contract.

Producătorul indian de medicamente pe bază de contract Suven Pharmaceuticals a declarat joi că va fuziona cu Cohance Lifesciences printr-o tranzacție în care toate acțiunile vor fi deținute, în timp ce încearcă să își extindă în continuare activitatea de servicii de producție pe bază de contract și de dezvoltare (CDMO).

Cu toate acestea, compania nu a menționat valoarea tranzacției, potrivit Reuters.

Suven Pharmaceuticals, ale cărei acțiuni au crescut cu 25% în 2024 până în prezent și cu 85% în ultimul an, a declarat că noile acțiuni ale Suven astfel emise vor fi tranzacționate pe NSE și BSE.

Toți acționarii Cohance vor primi acțiuni Suven în proporție de 11 acțiuni Suven pentru fiecare 295 de acțiuni Cohance, pe baza raportului de schimb.

În ceea ce privește calendarul, se preconizează că tranzacția globală se va încheia în următoarele 12-15 luni, sub rezerva primirii tuturor aprobărilor relevante din partea acționarilor și a autorităților de reglementare.

În ceea ce privește veniturile, suprapunerea limitată a clienților va contribui la oportunitățile de vânzări încrucișate, valorificând capacitățile Cohance pentru a ajunge la clienții Suven și viceversa, de exemplu, valorificarea platformei ADC și gestionarea ciclului de viață al moleculelor cheie pentru clienții Suven. În ceea ce privește costurile, beneficiile ar include aprovizionarea cu materiale prin intermediul unor furnizori comuni, optimizarea costurilor în întreaga platformă, investiții potențial mai mici în G&A, deoarece vom folosi resursele din întreaga platformă (față de cele de sine stătătoare) și schimbul de bune practici în întreaga platformă.

Potrivit lui Suven, platforma fuzionată va cuprinde trei unități de afaceri distincte - Pharma CDMO, Spec Chem CDMO și API+ (inclusiv formulări). SUVEN a declarat că modelul său integrat CDMO va permite dezvoltarea completă a moleculelor și gestionarea ciclului de viață atât pentru partenerii din industria farmaceutică, cât și pentru cei din industria chimică de specialitate.

Adăugarea Cohance, în special a platformei sale ADC în creștere rapidă, ar consolida poziția Suven ca platformă CDMO de top, îmbunătățind ofertele pentru clienții și partenerii noștri valoroși, a declarat compania.

"Adăugarea afacerii API+ va adăuga în principal molecule selecționate de volum mic-mediu și de mare valoare, cu o cotă de piață globală de top, susținute de o poziție profundă în ceea ce privește costurile și de capacități chimice solide. De asemenea, va contribui la extinderea afacerii noastre de formulare, susținută de integrarea retroactivă, care va ajuta la utilizarea optimă a capacităților disponibile", a declarat Suven.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel