Ține insectele departe de casă cu un ingredient ieftin din bucătărie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ține insectele departe de casă cu bicarbonat de sodiu. Foto: Freepick@wirestock
Ține insectele departe de casă cu bicarbonat de sodiu. Foto: Freepick@wirestock

Ține insectele departe de casă și te vei bucura de seri și nopți liniștite. Cu ajutorul unui produs din bucătărie, prezența insectelor va rămâne amintire.

Invaziile de insecte în casa ta sunt cu adevărat insuportabile!  Ați încercat diferite spray-uri și alte produse specifice, dar fără rezultat? Descoperă produsele naturale care vor elimina insectele care se infiltrează în casa. 

Țânțari care bâzâie toată noaptea, muște care invadează casa sau furnici care caută mâncare în bucătărie. Toată lumea s-a confruntat cu astfel de situații. 

Nu mai arunca niciodată cojile de usturoi. Iată cum le poți refolosi

Din fericire, există trucuri naturale care te ajută să faci față insectelor. Nu este nevoie să apelezi la substanțe chimice care sunt departe de a fi eficiente.

Renunță la substanțele chimice și concentrează-te pe soluții naturale. Cum să împiedici intrarea insectelor prin fereastră? Folosește bicarbonat de sodiu pentru a le respinge!

Bicarbonatul de sodiu este una dintre cele mai bune modalități de a respinge insectele, în special muștele, dar și furnicile, pe care le poți ține departe de casă. Un lucru este sigur, datorită acestui ingredient, dăunătorii vor sta bine departe de casa ta.

Pentru a-l aplica, trebuie doar să urmezi ghidul nostru pas cu pas. Într-o sticlă cu pulverizator, amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu, patru linguri de ulei de măsline și 50 ml de apă. Amestecă bine soluția.

Nu arunca uleiul uzat în chiuvetă: iată 3 moduri inteligente pentru a-l reutiliza

Pulverizează soluția pe potențialele puncte de intrare a insectelor în c asă: în jurul ușilor și a ferestrelor. Vei scăpa rapid și eficient de insecte.

Invazia acestor dăunători este inevitabilă mai ales atunci când temperaturile cresc. Fără îndoială, prezența lor vă afectează confortul.

Pe lângă bicarbonat, insectele pot fi eliminate din casă cu ajutorul lămâii.  Acest fruct citric este un repelent natural perfect pentru insecte.  Lămâia se taie felii, care se pun pe pervazuri și pe pragul ușii.  Mirosul de lămâie ține departe aceste insectele. În plus, casa ta va mirosi frumos.

Cum să atragi bogăția și prosperitatea. Ține aceste plante în casă

Un alt produs esențial în combaterea insectelor este oțetul. Umple un pahar cu oțet alb și pune-le pe pervaz sau lângă ușă. Vei vedea imediat efectul!

Lavanda este un insecticid formidabil împotriva păianjenilor, dar nu numai! De asemenea, respinge moliile, gândacii, muștele, țânțarii și puricii. Tot ce trebuie să faci este să pui flori de lavandă pe pervazurile ferestrei.  Alternativ, stropește ulei esențial de lavandă în interiorul casei. Drept bonus, casa ta va fi curată și parfumată.

Plantele tale vor crește de două ori mai repede cu acest îngrășământ natural

Datorită mirosului său puternic, și menta este un insecticid excelent. Este capabilă să respingă toate tipurile de insecte. Dăunătorii urăsc mirosul acestei plante. Pune mentă pe pervazurile casei. În scurt timp, prezența insectelor va fi doar o amintire proastă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel