Cum să atragi bogăția și prosperitatea. Ține aceste plante în casă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cum sa atragi bogatia si prosperitatea - Foto: Freepick @rawpixel.com
Cum sa atragi bogatia si prosperitatea - Foto: Freepick @rawpixel.com

Pentru a atrage bogăția și prosperitatea poți apela la unele trucuri care au fost testate în timp de specialiștii Feng Shui.

Dacă vrei să atragi banii și abundența în casa ta, plantele de interior pot fi răspunsul.

Într-adevăr, acestea nu sunt folosite doar pentru a vă decora interiorul. Potrivit Feng Shui,  anumite plante sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a alunga energia proastă și de a invita prosperitatea și norocul în casă. Care sunt plantele de apartament norocoase care atrag prosperitatea și banii în casă?

Orhideea va înflori tot anul. Adaugă un singur ingredient în apa atunci când o uzi

Plantele de interior decorează casă și o împrospătează. Sunt ideale pentru a  armoniza interiorul și pentru a curăța aerul ambiant de toxine. Dar, anumite plante sunt renumite pentru arta lor de a atrage banii și abundența. Aceste plante sunt un adevărat talisman norocos conform Feng Shui.

Ce este Feng Shui?

Feng Shui este o practică ancestrală chineză care atrage din ce în ce mai mulți oameni în căutarea liniștii. Secretele bunăstării asiatice fascinează pe toată lumea. Feng Shui este un amestec de credințe, tradiții, bun simț și divinație. Pe scurt, pentru a trăi în armonie cu mediul, energia trebuie să curgă fluid prin univers. Și Fenf Shui poate ajuta la găsirea echilibrului în diferite aspecte ale vieții.

Pentru a respecta principiile Feng Shui, este necesar să respectați anumite reguli de amenajare a casei. Acest lucru ajută la stabilirea unor relații armonioase, la menținerea sănătății și la atragerea prosperității în casă. Dar dacă nu respectați regulile, poți atrage ghinioane.

Curăță perfect ferestrele. Adaugă o lingură din acest produs în apă și efectul te va surprinde

Pentru ca să-ți fie bine, trebuie să ții cont de cele 5 elemente: lemn, foc, pământ, metal și apă și să găsești echilibrul între forța Yin și forța Yang. Fiecare camera din casa trebuie organizată într-un mod anume. Orientarea mobilierului, prezența sau absența anumitor obiecte, plante verzi, alegerea unei culori, toate acestea au impact asupra circulației energiilor. Dacă vei respecta aceste reguli,vei avea în Feng Shui bun în casă.

Care sunt cele plantele de apartament norocoase care atrag prosperitatea și banii?

Dracena, numită și arborele dragonului, este o plantă ornamentală caracterizată prin frunze arcuite și lanceolate. Originară din Africa tropicala sau Asia, planta este rezistentă și ușor de întreținut.

Pe lângă aspectul estetic, această plantă este cunoscută pentru proprietățile sale depoluante. Într-adevăr, absoarbe toxinele precum formaldehida, xilenul, tricloretilena și benzenul.

Dracena este, de asemenea, cunoscută pentru că aduce prosperitate, datorită rezistenței și longevității sale. Potrivit Feng Shui, această plantă ar trebui plasată în interior, orientată spre nord-est, pentru a promova abundența.

Dracena nu are nevoie de udare regulată, deoarece acumulează umiditate în trunchi. În plus, acestei plante nu îi place solul foarte umed. De asemenea, evită să o expuneți la lumina directă a soarelui.  

Curăță ramele îngălbenite ale ferestrelor cu această pastă. Ai nevoie de 3 ingrediente și e gata în 5 minute

Fittonia este o plantă ornamentală perenă, originară din America de Sud, care se caracterizează prin frunzișul său decorativ, dar și prin energia pe care o transmite. Feng Shui atribuie energie pozitivă fittoniei. Frunzele sale netede și conturate emană energia yin, care este o energie prietenoasă și creativă. Fittonia are și particularitatea de a atrage bogăția în casă, datorită frunzelor sale care arată ca niște monede.

Și asta nu e tot! Această plantă oferă, de asemenea, motivație. Cultivă această plantă dacă ai de gând să începi un nou proiect sau să te muți.

Ușor de întreținut, fittonia nu necesită multă îngrijire. Poate crește în zone cu lumină slabă, evitând în același timp expunerea la lumină puternică. O poți uda doar când substratul se usucă.

Aspiratorul miroase urât? Iată un truc ingenios care va rezolva problema

Pilea peperomioides, denumită și "copacul cu bani chinezesc" sau "planta banilor chinezeasca", se caracterizează prin frunzișul său care amintește de bani. Într-adevăr, frunzele sale sunt rotunde, asemănătoare monedelor. Mai mult, planta este cunoscută pentru că atrage energie pozitivă și bani.

Această plantă suculentă este ușor de îngrijit. Poate locui în locuri slab iluminate. Apreciază luminozitatea luminii și îi place umbra parțială, deoarece nu suportă razele directe ale soarelui. Lumina directă îi poate pârjoli frunzișul.

În ceea ce privește udarea, udați planta de două ori pe săptămână vara și distanțați aportul de apă cu 10 zile în timpul iernii.

Alte plante, cum ar fi bambusul norocos și planta de jad, atrag, de asemenea, abundență și sunt ușor de întreținut. Unii oameni ajung chiar să îngroape monede în pământ sau  ghivece pentru a aduce bunăstare și bogăție caselor lor.

Aceste plante decorative  vor alunga vibrațiile negative, vor aduce energie pozitivă în casă și vor atrage abundența și prosperitatea. În plus, sunt ușor de întreținut!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel