Curăță perfect ferestrele. Adaugă o lingură din acest produs în apă și efectul te va surprinde

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Curăță perfect ferestrele. Foto: Freepick @user15285612
Curăță perfect ferestrele. Foto: Freepick @user15285612

Curăță perfect ferestrele cu ajutorul unui produs din bucătărie. Tot ce trebuie să faci este să-l pui în apă.

Curățarea ferestrelor poate fi o sarcină obositoare. Rezultatul este adesea descurajator, în ciuda numeroaselor eforturi de a reda strălucirea geamurilor. Din fericire, adoptând un truc simplu de-al bunicii, vei avea, în sfârșit, ferestre curate și strălucitoare.

Amprentele degetelor sau ploaia sunt probleme destul de comune. Iar întreținerea meticuloasă a geamurilor necesită mult timp și utilizarea unor produse adecvate. Îți oferim  o metoda infailibila pentru a curăța și spăla ușor geamurile casei fără a lăsa urme.

Curăță ramele îngălbenite ale ferestrelor cu această pastă. Ai nevoie de 3 ingrediente și e gata în 5 minute

Ce ingredient de bucătărie trebuie să folosești pentru a curăța impecabil geamurile?

Nu există nimic mai plăcut decât o casă cu oglinzi și ferestre curate și strălucitoare. Pentru aceasta, poți pregăti, în casă, un produs special. Cu un ingredient din cămară, curățarea geamurilor și a oglinzilor nu va mai fi o corvoadă.

Cel mai simplu și mai eficient mod de a obține ferestre strălucitoare este să folosești oțet alb. Pentru a face acest lucru, umple o sticlă de pulverizare cu ⅓ de oțet alb, apoi completează cu apă călduță. Pulverizează amestecul pe geamuri și oglinzi și lasă-l să acționeze câteva secunde. Apoi șterge sticla cu un geam.

Pentru un rezultat impecabil, treceți cu o cârpă din microfibră peste marginile ferestrei. Oțetul are efect imediat de degresare asupra. Acest produs poate fi folosit și pentru obiectele sanitare din baie și toaletă.

Pune un cățel de usturoi în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul pe care nu-l vei regreta

Există multe alte rețete pe care le poți pregăti pentru a face un detergent natural destinat geamurilor și oglinzilor. Majoritatea se bazează pe ingrediente 100% naturale și economice. 

Curăță geamurile cu suc de lămâie

Lămâia este cunoscută pentru proprietățile sale de curățare, albire, detartrare și degresare. Poate fi folosită și pentru curățarea ferestrelor și a altor suprafețe și spații din casă. Doar amestecă într-un recipient sucul de la o lămâie proaspătă cu apă fierbinte.

Înmoaie o minge de ziar și freacă sticla. Nu este nevoie să clătești geamurile sau să le șterge, deoarece acest detergent natural și ecologic le va reda strălucirea. 

Curăță geamurile cu ceai negru

Ceaiul negru poate avea, de asemenea, un efect imediat asupra petelor persistente de pe ferestre. Se recomandă folosirea ceaiul pe zonele murdare fără a atinge rama ferestrelor, care își poate schimba culoarea.

Pentru a face acest lucru, prepară niște ceai negru sub formă de infuzie. Înmoaie în infuzia de ceai o cârpă și șterge toate urmele. La final șterge întreaga suprafață a sticlei cu o altă cârpă moale, curată și uscată.

Pune oțet alb în mașina de spălat. Motivele geniale dezvăluite de gospodine

Câteva sfaturi pentru o curățare impecabilă a geamurilor

Pentru a menține ferestrele casei curate și strălucitoare, trebuie îndeplinite anumite condiții. Evită curățarea geamurilor într-o zi ploioasă, deoarece toate eforturile vor fi zădarnice.

În plus, se recomandă evitarea zilelor însorite. Produsul de curățare se poate usca cu ușurință și va lăsa urme geamurile curățate. Preferă dimineața foarte devreme sau sfârșitul după-amiezii pentru a șterge gemurile.

La fel, temperatura apei trebuie luată în considerare în timpul curățării. Apa prea fierbinte  face ca produsele de curățare să se evapore și le va reduce eficacitatea. Prin urmare, este de preferat să folosești apa caldă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel