Pune un cățel de usturoi în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul pe care nu-l vei regreta

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Pune un cățel de usturoi în toaletă înainte de a merge la culcare - Foto: Freepick @vectorpocket
Pune un cățel de usturoi în toaletă înainte de a merge la culcare - Foto: Freepick @vectorpocket

Pune un cățel de usturoi în toaletă și vei scăpa rapid de o problemă neplăcută și deranjantă, cu care se confruntă multe gospodine.

Te-ai gândit vreodată să pui usturoi în toaletă? Oricât de neobișnuit ar părea, această plantă este bună inclusiv pentru igiena și curățenia toaletei. Descoperă secretul cu multiple avantaje și care și-a dovedit valoarea.

De ce este indicat să puneți un cățel de usturoi în toaletă noaptea, înainte de culcare? Cum să păstrezi toaleta curată și proaspătă cu usturoi? Cum să cureți eficient toaleta fără efort?  Află din acest articol.

Știi cât de importantă este întreținerea și curățarea toaletei. Din acest motiv ești adesea tentată să folosești substanțe chimice pentru a elimina bacteriile, murdăria și mirosurile neplăcute. Așadar, de ce să nu profiți de beneficiile oferite de natură? Și usturoiul îți este de mare ajutor. 

Pune oțet alb în mașina de spălat. Motivele geniale dezvăluite de gospodine

Curățarea toaletelor nu este o activitate plăcută. În loc să amâni de fiecare dată această activitate, o poți simplifica, folosind un condiment pe care îl ai  în bucătărie: usturoiul. Da, sună ciudat! Totuși, aceasta este una dintre cele mai ușoare soluții pentru curățarea în profunzime a toaletei.

Usturoiul conține alicină, o substanță care emană un miros puternic, care respinge ciupercile, bacteriile și mucegaiul care invadează instalațiile sanitare. 

În plus, componentele cu sulf ale usturoiului pot absorbi mirosurile neplăcute.

Amestecă detergent de vase cu pastă de dinți: trucul magic al gospodinelor cu experiență

Uimitor, nu-i așa? Află cum să folosești usturoiul pentru a curăța toaleta. După cum ai înțeles,  usturoiul este unul dintre remediile miraculoase pentru curățarea   și dezodorizarea toaletelor. De asemenea, este cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice și antibacteriene.  

Pentru început, curăță un cățel de usturoi. Puneți întreg sau zdrobit în vasul de toaletă. Lasă-l să stea peste noapte, timp în care își va elibera proprietățile antibacteriene. A doua zi, spală toaleta cu o perie și clătește.

Toaleta  este curățată din interior! Desigur, acest truc ingenios nu ar trebui să înlocuiască curățarea regulată a toaletei

Cauți o soluție simplă, accesibilă și ecologică pentru curățarea toaletelor, dar te îndoiești de puterea lor anti-calcar și dezinfectantă? Am selectat 3 sfaturi eficiente și perfecte pentru  a oferi o curățare buna toaletei!

Scapă de gândacii care ies din canalizare: o lingură din acest ingredient este suficientă

Oțetul alb este foarte util pentru curățarea, dezinfectarea și chiar albirea vasului de toaletă. Toarnă o lingură de oțet alb în toaletă. Lasă-o să acționeze o oră înainte de a curăța zonele murdare și inaccesibile cu o perie de toaletă. Clătește cu apă curată.

Aț auzit vreodată de metoda pastilelor pentru mașina de spălat vase? Aceste pastile sunt utile nu doar pentru curățarea paharelor și a tacâmurilor, ci sunt deosebit de practice pentru îndepărtarea petelor de calcar și a murdăriei de pe fundul vasului de toaletă. Pune două pastile în toaletă și lasă-le să de dizolve peste noapte.

Cum  să folosești praful de copt pentru curățarea toaletei? Praful de copt  îți este de mare ajutor să cureți vasul de toaletă. Presoară două linguri de praf de copt în toaletă. Apoi așteaptă câteva minute și freacă cu o perie. La final, clătește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel