Știrile zilei - 23 iunie. Cele mai importante informații ale zilei

Florina Pop |
Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă oferă cele mai importante știri din sănătate ale zilei de 23 iunie.

Știrile zilei de 23 iunie:

Degradarea memoriei ar putea fi redusă prin proteine din soia - Proteine de soia, ingerate, ”în drum spre creier”, ar reduce degradarea memoriei, susține un studiu japonez. CITEȘTE MAI MULT.

Cancer, 5 simptome pe care femeile nu trebuie să le ignore niciodată - Chiar dacă nu întotdeauna presupun existența unei forme de cancer, sunt simptome pe care femeile nu ar trebui să le ignore niciodată. CITEȘTE MAI MULT.

Ce culoare are limba ta? Semnul banal care spune dacă suferi sau nu de boli cardiace - Bolnavii cu insuficiență cardiacă cronică au culoarea limbii diferită de cea a unui om normal. CITEȘTE MAI MULT.

Cât de mult influențează sănătatea copilului tău cartierul în care trăiești - Cartierul în care crește un copil influențează, mai târziu în viață, starea de sănătate a acestuia, concluzionează un studiu. CITEȘTE MAI MULT.

APAH-RO: Pacienţii cu hepatită au nevoie urgentă să ajungă la medicul curant - Reprezentanții Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO) subliniază că bolnavii hepatici trebuie să ajungă la medicul curant din spital. CITEȘTE MAI MULT.

LOVITURA „preotului Tănase Ioan”. Nebunie totală! Probleme vieții și pagina de Facebook - Creștinii își pot rezolva mai rapid problemele vieții datorită serviciilor prestate de un preot român. „Rezultatele sunt garantate 100% !”. CITEȘTE MAI MULT.

Novak Djokovic, infectat cu COVID-19. Ce a declarat fratele tenismenului - Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului, s-a îmbolnăvit cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de sârb. CITEȘTE MAI MULT.

Laborator de Radiologie și Imagistică Medicală de 60 de milioane de lei, la Fundeni - Conf Dr Anca Coliță, managerul Institutului Clinic Fundeni, a anunțat că până în toamnă vor fi schimbate toate aparatele din Laborator Clinic de Radiologie, Imagistică Medicală și Radiologie Intervențională. CITEȘTE MAI MULT.

Grupa de sânge cu risc mai mare de a face complicații COVID. Dr Mihai Craiu, explicații - Cunoscutul medic pediatru Mihai Craiu explică succint un studiu recent care arată că persoanele cu o anumită grupă de sânge au un risc mai mare de a face complicații dacă se infectează cu coronavirus. CITEȘTE MAI MULT.

Bărbat intubat, deconectat de la aparate de familia care voia să se răcorească - Un bărbat intubat, de 40 ani, a murit dintr-un motiv stupid: familia l-a deconectat din greșeală de la aparate. CITEȘTE MAI MULT.

Prof dr Octavian Buda: Vaccinarea este un proces natural - Prof dr Octavian Buda a povestit la emisiunea Academia de Sănătate despre începuturile vaccinării. CITEȘTE MAI MULT.

Hernia de disc. Elongațiile și rolul lor în recuperarea coloanei vertebrale. Ana Maria Pavel, medic specialist medicină fizică și de reabilitare, a explicat la DC Medical, ce presupune procedura de elongație și cum ajută în recuperarea coloanei vertebrale. CITEȘTE MAI MULT.

Vitamina D previne un efect secundar comun și devastator al imunoterapiei în cancer. Noile cercetări arată că administrarea suplimentelor de vitamina D poate ajuta la prevenirea unui efect secundar potențial grav al unei forme revoluționare de terapie anti-cancer. CITEȘTE MAI MULT.

Fructul care combate constipația. Ce alte beneficii aduce. Intestinele nu pot descompune sorbitolul. Când mănânci fructe bogate în sorbitol, zahărul nedigerat trage cantități mari de apă în intestinele, ceea ce ajută la împingerea scaunului și la promovarea mișcărilor intestinale. CITEȘTE MAI MULT. 

Nelu Tătaru, anunț important despre pacienții COVID-19 asimptomatici. Nelu Tătaru a anunțat că marți va semna un ordin de ministru prin care pacienții asimptomatici sau ușor simptomatici vor fi externați din spitale în termen de zece zile. CITEȘTE MAI MULT.

Alina Pușcaș, vindecată de COVID-19. Vedeta a transmis un mesaj dur celor care au criticat-o. CITEȘTE MAI MULT.

Cafeaua, efecte nebănuite asupra pielii. Cum îți poate șterge ani de pe chip. Dacă te temeai că pielea ta va avea de suferit din cauza cafelei, alfă că nu ai de ce să îți faci griji. Ba mai mult, potrivit experților, cafeaua poate îmbunătăți aspectul pielii și te poate ajuta să pari mai tânără. CITEȘTE MAI MULT. 

Fumătorii care sunt mai buni la matematică au mai multe șanse să ia decizia de a renunța la fumat, sugerează un nou studiu. CITEȘTE MAI MULT. 

COVID-19. Un studiu din Statele Unite arată cum un medicament pentru diabet poate scădea riscul de deces în rândul femeilor infectate cu noul coronavirus. CITEȘTE MAI MULT. 

E oficial: Se schimbă criteriile de externare pentru pacienții COVID-19. Cât vor sta în spital. CITEȘTE MAI MULT.

Încărunțire prematură. Bolile care îți albesc părul. Este ceva obișnuit ca persoanele în vărstă să aibă părul grizonat. Dar care sunt cauzele albirii părului la tinerețe? CITEȘTE MAI MULTE

Directorul UNIFARM, Ionel Eugen Adrian, a fost pus sub control judiciar de DNA. Ce acuzații i se aduc? CITEȘTE MAI MULT.

Ministerul Sănătății urmează să ia măsuri în cazul directorului UNIFARM, Ionel Eugen Adrian, după ce acesta a fost pus sub control judiciar de DNA. CITEȘTE MAI MULT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel