Toxiinfecție alimentară, parastas: 5 oameni din Botoșani la spital

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cinci oameni din județul Botoșani au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentară după ce au fost la un parastas.
Cinci oameni din județul Botoșani au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentară după ce au fost la un parastas.

Toxiinfecție alimentară, parastas. Cinci oameni din comuna Corni, județul Botoșani, au fost internate în spital după o toxiinfecţie alimentară la un parastas.

Toxiinfecție alimentară, parastas. Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, Teodor Ferariu, a afirmat vineri, 24 mai, că 5 persoane din comuna Corni au fost spitalizate în urma unei toxiinfecţii alimentare, după ce ar fi participat la un parastas.

„Din anamneză a rezultat că persoanele au participat în cursul zilei de sâmbătă la un eveniment în familie. În următoarele 24-48 de ore au debutat manifestările digestive, motiv pentru care s-au prezentat la Secţia Boli Infecţioase. Starea pacienţilor este bună, în prezent fiind sub supraveghere. Direcţia de Sănătate Publică a demarat ancheta epidemiologică pentru a depista sursa", a declarat Ferariu, citat de Agerpres.

Directorul DSP Botoșani a mai amintit că acei oameni s-au prezentat, între 20 și 23 mai, la Secţia Boli Infecţioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel