Tudor Ciuhodaru, despre pacienții evacuați de la Spitalul Foișor: „Este inadmisibil! Nu credeam că o să văd așa ceva!"

Dana Lascu |
Data publicării:

Dr Tudor Ciuhodaru de la UPU Iași este revoltat de situația în care se află pacienții evacuați din Spitalul de Ortopedie Foișor din București. 

„Nu credeam că o să văd așa ceva vreodată! Pe mine m-a interesat întotdeauna viața oamenilor și știința. Este incredibil! Nu am crezut vreodată că o să văd așa ceva în România!

Aproape că este o crimă cu premeditare! Ce țară europeană ce țară NATO, nu spunem că vrem să fim tratați la Iași la București la fel ca la Bruxelles? Dar aceste imagini sunt absolut revoltătoare!”, a spus dr Tudor Ciuhodaru, la Antena3

El spune că autoritățile n-au fost în stare în atâtea luni de zile să rezolve situația spitalelor modulare din Pipera și de la Lețcani care sunt ținute închise. 

„Mă întreb ce s-a întâmplat în tot acest interval de timp. Am venit de atâta timp cu o strategie, cu un plan pe care să fie aplicat în această pandemie dar nu s-a făcut nimic! De la aceea testare extinsă regulată, gratuită până la creșterea capacităților de terapie intensivă.

Și mă întreb și eu poate vede cineva că, de trei luni de zile spitalul ăla modular de la Lețcani stă închis și acolo sunt 100 de paturi de terapie intensivă și cel puțin alte sute de paturi pentru pacienții care au nevoie de suport", a spus medicul Ciuhodaru la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel