Tudor Gheorghe, tratamentul care-l menține în formă la 77 de ani: Fac ASTA de două ori pe an. Nu-mi permit să LEȘIN pe scenă

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Tudor Gheorghe - Foto: Facebook Tudor Gheorghe
Tudor Gheorghe - Foto: Facebook Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe a dezvăluit secretul care-l ține în formă la 77 de ani. Ce face de două ori pe an pentru sănătate. 

Tudor Gheorghe, în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit secretul prin care se menține într-o formă extraordinară și de invidiat și a spus ce face de două ori pe an pentru a-și ascunde cât mai bine vârsta. 

"Rețetă? Nu cred că am așa ceva! Însă, prefer să pun accentul pe muncă și seriozitate. Și mai există încă un amănunt.

De două ori pe an, o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol. Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea.

Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol!", a declarat Tudor Gheorghe, pentru playtech.ro.

În plus, celebrul cântăreț a mai explicat că trebuie să ai o anumită condiție fizică pentru a susține spectacol și spune că nu se consideră deloc o vedetă.

"Eu mă consider un om serios, nu o vedetă. Ca atare, nu-mi permit să leșin după două melodii, pe scenă, ca să zic așa! Nu mă pot fâțâi câteva minute și apoi sala să realizeze că nu pot cânta așa cum o fac de obicei!", a mai spus Tudor Gheorghe.

"Statul acasă a fost o binecuvântare. Da, domnule, am stat acasă! Am scris, m-am odihnit, am visat, am gătit, m-am relaxat, am făcut sport, nu m-am plictisit nicio secundă"

 

"Se pregătește al treilea val de chirurgie robotică". Nicolae Crișan: Sunt convins, deja există un interes real, există o presiune

Dacă în perioada pandemiei de COVID-19 mulți artiști s-au plâns că viața le-a fost dată peste cap, Tudor Gheorghe a profitat din plin de fiecare moment și spune că nu s-a plictisit deloc.

"Mă întreabă lumea cum suport. Ei bine, pentru mine, un tip care timp de 230-250 de zile pe an bântuie prin țară, prin turnee, statul acasă a fost o binecuvântare. Da, domnule, am stat acasă! Am scris, m-am odihnit, am visat, am gătit, m-am relaxat, am făcut sport, nu m-am plictisit nicio secundă. Tot se vaită mulți că se plictisesc. Cum să te plictisești? Citește, fă ceva! Oamenii lipsiți total de fantezie se plictisesc. Eu am atâtea lucruri de făcut!

Dacă ăștia o țin tot timpul așa, să avem masca pe figură, eu mă și văd cântând cu masca pe figură. Îmi place ca idee. Toată orchestra cu mască... Viorile mai merg, dar fac o gaură în mască să câte ăla la oboi? Doi la mână – spectacolele mele nu sunt sponsorizate. Pe mine mă ține publicul care mă cinstește cu prezența. Ori dacă tu vii și îmi faci mie ordine, îmi spui că nu mai pot să intre decât 100 de inși, cum plătesc eu orchestra de lângă mine?", a declarat Tudor Gheorghe într-un interviu pentru Marius Tucă, în urmă cu doi ani.

Tudor Gheorghe s-a vaccinat imediat după ce s-a îmbolnăvit de COVID

 

Într-un alt interviu din 2021, Tudor Gheorghe a spus că s-a vaccinat împotriva COVID-19 imediat după ce s-a vindecat de boală. 

„Mi s-a spus de la Bacău că putem să facem spectacolul și când am ajuns acolo mi s-a spus că s-a închis. De atunci, s-a răpit, ni s-au luat spectatori și, după aproape un an, mi-au luat-o și pe doamna Tudor. Nu am avut o perioadă foarte bună. Eu când văd acum și îi aud, pe mulți: Ehh, cu boala asta, ce e? E o făcătură, e o minciună! Nu, nu, nu, mă rog lui Dumnezeu să-i ferească să treacă prin ce am trecut eu.

Și eu am trecut prin boală. Am trecut ușor însă. Dar, o perioadă timp am avut repercusiuni, aveam o tuse seacă, o lenevie, o lipsă de viață. Eu, care sunt un tip vioi, parcă eram bleg așa, nu aveam chef de nimic, dar am trecut și am găsit refugiul în muncă. Dacă nu lucram, înnebuneam“, a precizat artistul Tudor Gheorghe.

„Eu știu că boala asta, pe cei curați i-a făcut mai curați, pe cei murdari i-a murdărit și mai tare. Faptul că a rămas o stare de frică, de teamă, care este încurajată și de dialogurile astea de pe canalele de televiziune. Disputele care sunt între oamenii în care lumea crede... aici este pericolul. Eu am trecut prin boală și, după o lună și jumătate, mi-am făcut amândouă doze de vaccin și am știut de ce le fac. Am știut că e bine și cred că e bine", a mai spus artistul Tudor Gheorghe.

Cancer pulmonar, simptome, cauze, tratament și stadii de boală. Radonul, substanța din casă care poate provoca acest tip de cancer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel