Uleiul pentru bebeluși este bun pentru curățarea casei. Iată ce trebuie să faci

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Uleiul pentru bebeluși este bun pentru curățarea casei. Foto: Freepick @anna_grant
Uleiul pentru bebeluși este bun pentru curățarea casei. Foto: Freepick @anna_grant

Uleiul pentru bebeluși catifelează, calmează și hidratează pielea, protejând-o de agresiunile externe.

Unele gospodine folosesc uleiul pentru bebeluși pentru a curăța baia și bucătăria. Vei vedea că acest produs miraculos îți va parfuma baia cu un miros subtil și plăcut. 

Chiar dacă nu ai copii, ar trebui să ai întotdeauna în casă ulei pentru bebeluși și te vei  bucura de toate beneficiile sale pentru curățarea casei tale. Această sarcină a gospodinelor va deveni, în sfârșit, o plăcere dacă vei utiliza ulei pentru bebeluși.Spune adio produselor chimice care costă un pumn de bai și folosește ulei pentru pielea fină a bebelușilor.

Nu mai arunca niciodată cojile de usturoi. Iată cum le poți refolosi

Ce este uleiul pentru copii? Un tratament blând pentru curățarea pielii și părului bebelușului. Pielea bebelușului este atât de sensibilă, iar uleiul o hrănește și hidratează, oferindu-i protecția necesară. În plus, poate fi folosit și ca ulei de masaj pentru a calma corpul bebelușului înainte de culcare.

Vei fi surprins să descoperi celelalte utilizări  mai ciudate, dar promițătoare ale acestui ulei. Cum se folosește uleiul destinat bebelușilor pentru a menține igiena în casă?

Cum să atragi bogăția și prosperitatea. Ține aceste plante în casă

Ești un fan al curățeniei și folosești zeci de produse pentru a-ți menține spațiul curat și strălucitor? Cu toate acestea, este de neconceput să-ți sacrifici tot timpul pentru a curăța geamurile și robinetele, precum și pentru a igieniza chiuveta.

Suntem de acord că  baia este una dintre camerele cheie din casă pe care o folosim zilnic. Reziduurile de săpun și de produse cosmetice la dus, dar utilizarea curentă a robinetelor sunt  motivele pentru care curățarea profundă a băii este obligatorie și nimeni nu poate scăpa de ea.

Nu arunca uleiul uzat în chiuvetă: iată 3 moduri inteligente pentru a-l reutiliza

Ai obiceiul să folosești înălbitor pentru a spăla murdăria? Îți sugerăm să renunți la înălbitor și să folosești  ulei pentru bebeluși pentru această misiune. E destul de simplu.

Pune câteva picături de ulei pentru bebeluși pe o cârpă de microfibră și freacă bine robinetele, capul dușului, suportul pentru prosoape și mânerele. Astfel, toate obiectele vor străluci, de parcă sunt noi.

Acest ulei este eficient și pentru cadă și  pereții dușului, care tind să se murdărească de reziduurile de săpun, șampon și creme hidratante bogate în grăsimi, precum uleiul de cocos.

Curăță frigiderul în câteva secunde cu trucul magic al foliei alimentare

Tot ce trebuie să faci este să torni o linguriță de ulei pentru copii pe o cârpă umedă și să o freci energic toate suprafețele. Rămâne doar să iei o altă cârpă și uscată, înmuiată cu dezinfectant, pentru a îndepărta excesul de ulei. 

De asemenea, ai chiar și opțiunea de a-ți parfuma  hârtie igienică  cu 3-5 picături din acest ulei parfumat. Și poți chiar  lubrifia balamalele ușii  cu acest ulei fără a cheltui un ban.  

Din momentul în care curățarea casei este concepută ca fiind o activitate plictisitoare,  întreaga situație se schimbă atunci când folosești produse naturale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel