10 remedii absolut NATURALE pentru aciditate gastrică, hipotensiune, migrene, constipație, tuse și dureri în gât

Dana Lascu |
Data publicării:
Sucul de rodie face bine la inimă. Foto: Pixabay
Sucul de rodie face bine la inimă. Foto: Pixabay

Când ai o migrenă, te doare stomacul de la prea multă aciditate gastrică sau ai reflux, suferi de constipație, tuse și dureri în gât, iată ce remedii absolut naturale poți folosi rapid: 

Iată 10 remedi absolut naturale pe care toată lumea trebuie să le știe:

1) Să bei zilnic un pahar de suc de rodie este bine pentru inimă și este util pentru persoanele care suferă de tensiune arterială scăzută, adică de hipotensiune.

2) Un tratament natural pentru aciditate este mestecarea câtorva frunze de busuioc după masă. Previne și refluxul și formarea ulcerelor.

3) Suptul unei bucăți de cuișoare după masă ajută la reducerea problemei acidității.

4) Un cățel de usturoi înghițit cu apă, luat pe stomacul gol, zilnic, dimineața, poate fi de ajutor în rezolvarea multor probleme stomacale și gastrice.

5) O durere de cap cauzată de căldura verii este vindecată prin consumul de suc de pepene verde. Doar un pahar de suc pe zi face minuni!

6) Dacă mănânci un măr pe stomacul gol dimineața, asta ameliorează durerea date de migrenă. Acest lucru trebuie făcut câteva dimineți la rând, ca migrena să nu revină. 

7) Curățați 6 curmale și puneți-le la fiert în 1/2 litru de lapte timp de 25 de minute, la foc mic. Beți trei căni pe zi. Acesta este remediul suprem pentru tuse uscată.

8) Se amestecă 2 lingurițe de miere cu o cantitate egală de suc de ghimbir. Preparatul ajută la expectorarea mucusului, oferind ameliorare pentru răceala obișnuită, tuse și dureri în gât.

9) Mănâncă, înainte de micul dejun, o jumătate de cană de sfeclă gătită dacă suferi de constipație cronică sau indigestie.

10) Sirop de tuse de casă: Se curăță și se toacă șase cepe medii. Puneți bucățile într-un recipient și adăugați patru linguri de miere. Acoperiți-le și lăsați-le într-o baie de apă la foc mic timp de două ore. Se strecoară și se ia câte o lingură la fiecare trei ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel