Pate de năut cu legume prăjite: rețetă simplă din 5 ingrediente. Cum faci cel mai bun pate de post
Pate de năut cu legume prăjite - cel mai bun pate de post. Rețeta simplă și rapidă din 4 ingrediente banale.
Vrei o ompletă pufoasă și cremoasă? Urmează aceste reguli simple și nu vei mai da greș:
Ouăle sunt un ingredient versatil și pot fi gătite în diferite moduri și cu diferite ingredinte pe lângă ele. Dar când vorbim de omletă, ca ea să iasă pufoasă și zemoasă în același timp, trebuie să respecți patru reguli:
1. Ouăle se bat bine înainte de a le pune în tigaie, până când textura e uniformă și nu mai vezi bucăți neamestecate din albuș sau gălbenuș. Când bateți energic, încorporați aer care ajută la producerea ouălor pufoase.
2. În timp ce preparați omleta, rețineți că acestea continuă să gătească chiar și după ce tigia a fost luată de pe foc. Deci când ați obținut textura dorită, le puneți urgent în farfurie.
3. Gătiți ouăle la foc mic, pentru a obține o textură potrivită. Gătirea lor la căldură mare le poate face uscate și arse.
4. Când puneți ouăle în tigaie, folosiți o spatulă pentru a învârti oul în cercuri în jurul tăvii. Acest lucru se face pentru a obține consitența cremoasă dar a și le păstra pufoase în același timp. Învârtiți cu spatula sau lingura până când ouăle par îngroșate, pentru a obține omletă moale și zemoasă.
Pate de năut cu legume prăjite - cel mai bun pate de post. Rețeta simplă și rapidă din 4 ingrediente banale.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Ce ascunde ciocolata caldă pe care o bei? Zahăr, calorii și... mult mai mult decât crezi. Rețete simple, delicioase și sănătoase.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.