5 lucruri care-ți fac viața sănătoasă și frumoasă, recomandate de dr Vasi Rădulescu

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bucurie
Bucurie

Planificarea meselor, hidratarea și renunțarea la fumat sunt câteva dintre recomandările pe care le face medicul cardiolog Vasi Rădulescu pentru a avea o viață sănătoasă și frumoasă.

Iată ce recomandări mai face medicul cardiolog Vasi Rădulescu pe blogul său:

1. ”Ia micul dejun. Îți accelerează metabolismul și previne mâncatul excesiv de mai târziu. Poate fi un mic dejun ușor, de exemplu – cereale, doar nu sări peste el.

2. Planifică-ți mesele, vei economisi timp și bani și vei reuși să rămâi în control dacă îți propui diete fără zahăr, carbohidrați sau să mănânci mai multe proteine. Vei ști ce și când să mănânci

3. Bea multă apă! Rămâi hidratat. Te ajută să slăbești, iar băuturile dulci duc la obezitate și diabet de tip 2. Poți adăuga lămâie, portocale și castravete să îi îmbunătățești gustul.

4. În loc să iei o pauză de o cafea, fă o scurtă plimbare. 30 de minute de mișcare pe zi îți pot îmbunătăți semnificativ starea

5. Ia o pauză de la social media. Sigur că e important să fii conectat cu familia și prietenii, dar alege o oră seara de la care să renunți la telefon. Când reduci timpul pe internet, găsești o grămadă de alte lucruri de făcut”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel