Adda, conectată la aparate. Care e starea ei, după ce a fost diagnostică greșit: Să vedem dacă mâncăm colivă

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Adda Foto: Instagram Adda
Adda Foto: Instagram Adda

Adda a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost diagnosticată greșit.

Adda, celebra cântăreață, a dezvăluit recent că după un an și jumătate de chin și tratamente nereușite a fost în sfârșit diagonisticată: are două boli foarte periculoase, care pot fi chiar fatale și care dau simptome neurologice cumplite. Ele sunt declanșate de mușcături de căpușe și țânțari. Este vorba despre boala Lyme, cea care i-a afectat creierul.

Adda, declarații despre starea ei de sănătate, după ce a anunțat că se retrage o perioadă

 

"Iau antihistaminic la peste 80 de ore. Iar “reactiile alergice” nu mai sunt atat de violente, pentru ca nu ma mai tratez pentru intoleranța la histamina / alergii / dermografism.

Sunt mai bine. Nu mai vad in ceata. Nu mai scap obiecte din mana. Sunt mai coerenta. Am momente, inca, in care uit cuvintele in mijlocul propozitiei, sau uit ce vreau sa fac, dar am rabdare. O sa dureze.

Ma ajuta mult scrisul si cititul. Respect cu sfintenie protocolul din plante si regimul alimentar. Am facut si un tratament cu vibratie hertz, care omoara prin curent, tot ce e viu.

Am stat 3 zile conectata la un aparat si abia astept reevaluarea.

Sa vedem daca mancam coliva pentru familia intrusului. O sa revin cu detalii.

Urmeaza sa renunt si la oua ca sa accelerez detox-ul. Paraliziile sunt mai rare, la fel si spasmele musculare dar durerile de oase inca ma bantuie. Inca amortesc si ma umflu, dar mai light. Important e ca nu ma mai panichez.

“Angioedemul”, ma rog, spirocheta lui imi provoaca inca spasm in gat, dar mai rar si trece in cateva minute- singur, dupa ce il injur de ma-sa! Am observat ca, atunci cand am acele pusee de rau, imi cere corpul dulce. De fapt, imi cere Gogu si verisorii lui, sa le dau ceva care sa-i tina in viata. Dar eu le dau la mumu cu cateva pahare de apa. Beau peste 3 l de lichide pe zi. Si da! Mi-e frica de tratamentul medicamentos si de reactiile corpului meu, cand Gogutz va ajunge in iad, ca nenorocitu’ e razbunator tare. Insa gandesc pozitiv ca e o lupta pe care o voi castiga! Sunt mai desteapta decat el! Va multumesc ca sunteti aici! 

Ps: Le urez multa sanatate si putere tuturor celor care duc aceasta lupta!", a scris Adda pe rețelele de socializare.

Adda, diagnosticată greșit

 

Celebra cântăreață ADDA a dezvăluit fanilor că după un an și jumătate de chin și tratamente nereușite a fost în sfârșit diagonisticată: are două boli foarte periculoase, care pot fi chiar fatale și care dau simptome neurologice cumplite. Ele sunt declanșate de mușcături de căpușe și țânțari.

"Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella - transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te muscă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamatia și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp.

Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile”, a dezvăluit cântăreața ADDA pe pagina ei de Facebook. 

Ce sunt Borelioza și Bartonella și ce le provoacă. Boala Addei, SIMPTOME: Să fim ATENȚI!

 

Medicul Tudor Ciuhodaru a explicat pe înțelesul tuturor care sunt simptomele și cum se tratează Borelioza și Bartonella.

"Simptomatologia bolii Lyme este polimorfă. Borelioza sau boala Lyme înseamnă același lucru.

Boala Ghearelor de pisică sau limforeticuloză benignă de inoculoare este o boală infecțioasă produsă de Bartonella și se manifestă prin inocularea în urma unor leziuni cutanate determinate prin mușcare sau zgâriere de către pisică sau în urma contactului cu saliva pisicii. Atunci se întâmplă diverse moificări, precum, se inflamează ganglionii, apare o durere care persistă, febră și în general, evoluează la benignă. În concluzie, infecția Borelioza provoacă boala Lyme.

Pentru a ne da seama dacă avem Borelioză și Bartonella este important istoricul pacientului.

La Borelioză este o problemă pentru că... citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel