Ai mâncat mult de sărbători? Iată 5 reguli ca să slăbești rapid

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Bruma. Foto: FACEBOOK
Carmen Bruma. Foto: FACEBOOK

Sărmăluțe, chifteluțe, piftie, prăjituri, masa îmbelșugată de sărbători este o tradiție la români. Dar majoritatea ne trezim cu câteva kilograme în plus după sărbători, explicate de Carmen Brumă.

Iată cinci reguli pentru a scăpa ușor de kilogramele câștigate de sărbători, explicate de Carmen Brumă.

Vedeta a dezvăluit cinci reguli simple și eficiente.

"Nu mai ciuguliţi! Încercaţi să aveţi trei mese pe zi sau două mese şi o gustare, între care să existe un repaus alimentar de 4 - 5 ore.

Beţi suficientă apă! Ajută foarte mult în procesul de slăbire. Un organism insuficient hidratat va resimţi mai repede senzaţia de foame şi va avea mai des pofte.

Nu mai mâncaţi după apusul soarelui - după ora 17.00 în această perioadă! Sau poţi să mănânci alimente foarte uşoare, cu puține calorii, care se digeră mai uşor. (...)

Faceţi zilnic mişcare! Mă refer la banalul mers pe jos, în aer liber, în ritm alert. Dacă veţi face lucrul acesta constant, zilnic, 40-60 de minute, metabolismul vostru va fi accelerat, iar procesul de slăbire va fi facilitat.

Renunţaţi la alcool şi zahăr şi încercaţi să includeți în una din mesele de peste zi o salată din legume proaspete. Este un truc care vă ajută să vă saturaţi mai repede", a explicat Carmen Brumă într-un clip video, pe canalul său de YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel