Ceaiul care protejează inima și creierul. Este consumat și de cei care vor să slăbească
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
Alimente precum afinele, uleiul de măsline și ghimbirul au proprietăți care reduc inflamația și, implicit, durerea.
Ghimbirul este unul dintre alimentele care îndepărtează stările de greață și calmează stomacul. Acesta poate combate durerea, inclusiv cele generate de artrită și menstruație. Un studiu susține că capsulele de ghimbir au ameliorat durerea asemeni medicamentelor anti-inflamatorii, potrivit webmd.
În categoria alimentelor care înlătură durerea mai sunt amintite: somonul - încărcat cu acizi grași omega-3 antiinflamatori, benefic în artrită reumatoidă; turmericul, uleiul de măsline - menține articulațiile și cartilajele în formă optimă, mentă - uleiul de mentă ameliorează crampele dureroase, gazele și balonările.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Balonarea dispare rapid cu acest ceai. Este alegerea perfectă dacă nu îți place ghimbirul.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
5 plante medicinale care chiar funcționează (confirmate de știință).
Acest condiment care te protejează de infecții, reglează glicemia și te scapă de tuse, are efect antibacterian și antiinflamator.
Cea mai bună băutură care spală și curăță ficatul gras.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Șase fructe care surclasează portocala la conținutul de vitamina C.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.