Alimentul care îți răpește 36 de minute din viață, de fiecare dată când îl consumi

Adisa Codruț |
Data publicării:
Restaurant
Restaurant

Un nou studiu a analizat cum îți influențează viața și sănătatea alimentele pe care le consumi. Iată topul alimentelor care promovează longevitatea și al celor care „îți fură” anii.

Un nou studiu a analizat cum îți influențează viața și sănătatea alimentele pe care le consumi. Iată topul alimentelor care promovează longevitatea și al celor care „îți fură” anii.

Cercetătorii au publicat săptămâna aceasta un indice nutrițional care are ca scop să ofere orientări și să ajute oamenii să aibă o dietă mai sănătoasă și mai stabilă din punct de vedere ecologic. Indicele a clasificat alimentele în funcție de minutele câștigate sau pierdute din viața sănătoasă per porție, carnea procesată și băuturile zaharoase fiind printre cei mai mari dușmani ai longevității.

Concluziile au inclus peste 5.000 de alimente din dieta americană clasificate în funcție de riscul asupra sănătății și impactul asupra mediului.

"Folosim rezultatele pentru a informa substituțiile dietetice marginale, care sunt realiste și fezabile", au scris autorii. "Am constatat că substituțiile mici, țintite, la nivel de alimente pot obține beneficii nutriționale convingătoare și reduceri ale impactului asupra mediului."

Citește continuarea pe Spectacola și alfă care sunt cele mai dăunătoare alimente care îi „fură ani”, dar și care sunt cele mai sănătoase, care îți pot prelungi viața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel