Ambulanță, implicată într-un accident rutier. Un motociclist și-a pierdut viața

Angela Sabău |
Data publicării:
Ambulanță
Ambulanță

Un tânăr motociclist și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, în care a fost implicată și o ambulanță.

Un tânăr și-a pierdut viața ieri, într-un accident rutier ce a avut loc în localitatea Șurdești, Maramureș. Bărbatul de 29 de ani din județul Sălaj se deplasa cu motocileta și, într-o depășire neregulamentară, s-a lovit de o mașină. Aceasta din urmă a lovit o mașină a Ambulanței.

„Din păcate încă un tânăr a decedat în urma unui accident rutier produs în această după amiază, la ieșire din localitatea Şurdești. La doar 29 de ani, un motociclist care a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Practic, motociclistul, domiciliat în Zalău, a efectuat manevra de depășire a unei autoutilitare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un sighetean de 30 de ani, care la rândul lui a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul al Serviciului de Ambulanță. Motociclistul a fost transportat la spital unde, la scurt timp a decedat. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului”, arată IPJ Maramureș.

Motociclistul a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, însă din păcate a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel