Ana Gheorghe, probleme cu tenul din cauza purtării măștii

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Ana Pârvulescu Gheorghe, alaturi de sora sa, cântăreața Elena Gheorghe Foto. Facebook
Ana Pârvulescu Gheorghe, alaturi de sora sa, cântăreața Elena Gheorghe Foto. Facebook

Ana Pârvulescu Gheorghe, fost jurnalist și sora Elenei Gheorghe, a vorbit,  la Interviurile DC Medical și DC News, despre problemele tenului pe care le-a căpătat în urma purtării măștii. 

"Eu am un ten destul de uscat, este un ten care se pătează, pentru că am pistrui. Acum am ceva mai mult decât pistrui. Am ceva coșuri. Cred că sunt din cauza măștii pe care o purtăm. Pentru că transpirăm, nu ne respiră fața și atunci, e normal să se întâmple lucrurile acestea", a povestit Ana Parvulescu Gheorghe

Dr Daniela Diveică a explicat care este motivul pentru care anumite persoane pot dezvolta anumite iritații în urma purtării măștiilor faciale. 

"Masca, teoretic, este de unică folosință. Ea ar trebui purtată maxim 2-3 ore. Din momentul în care se umezește, trebuie înlocuită cu una nouă. Acum, dacă mergem mult pe stradă, transpirăm și trebuie și mai des schimbată", a explicat medicul. 

 

 

VIDEO

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel