Cum să slăbești fără regim sau exerciții chinuitoare. Trucul simplu care arde kilogramele nedorite

Monika Baciu |
Data publicării:
apa - FOTO: Freepik
apa - FOTO: Freepik

Cum să slăbești fără regim sau exerciții chinuitoare. Nu trebuie să faci absolut nimic ieșit din comun pentru a pierde câteva din kilogramele nedorite.

Cum să slăbești fără regim sau exerciții chinuitoare. Un doctor din Marea Britanie a împărtășit un sfat simplu pentru a accelera pierderea în greutate, în urma unui studiu recent. Tot ce trebuie să faci este să adopți un obicei zilnic simplu.

Pierderea în greutate nu este întotdeauna ușoară. În timp ce unii pot scăpa rapid de kilograme prin exerciții fizice și dietă, alții se pot lupta pentru a obține rezultate. Acum, un doctor a împărtășit sfatul său pentru pierderea în greutate - și nu ar putea fi mai simplu de urmat.

Cum să slăbești fără regim sau exerciții chinuitoare

Uită de suplimente, diete stricte, post sau chiar creșterea exercițiilor fizice. Oricine poate încerca acest lucru fără costuri suplimentare sau efort suplimentar.

Acest lucru este detaliat într-un videoclip nou distribuit online de doi medici din Marea Britanie, sub titlul ”Sfaturi pentru pierderea în greutate”.

”Să faci acest lucru simplu nu numai că îți va controla greutatea, dar te va ajuta și să slăbești. Deci, despre ce este vorba?” spune unul dintre medici la începutul clipului, postat pe TikTok, potrivit Mirror.

”A bea apă înainte de masă. Studiile au arătat că un consum de 500 ml de apă înainte de masă poate nu numai să-ți crească metabolismul, ci și să ducă la o pierdere în greutate mai mare decât dacă nu bei apă deloc. În general, cu cât bem mai multă apă, cu atât suntem mai sănătoși. Atât de simplu”, a mai spus medicul.

Apa favorizează pierderea în greutate

S-a dovedit științific că consumul de apă duce la pierderea în greutate. Cercetătorii de la Universitatea din Birmingham au arătat că un consum de 500 ml de apă cu jumătate de oră înainte de a mânca mesele principale poate ajuta oamenii să piardă în greutate.

Studiul a constatat că persoanele care au băut 500 ml de apă cu 30 de minute înainte de masă au pierdut în medie 1,3 kg în plus față de cei care nu au făcut-o. Pe o perioadă de 12 săptămâni, ei au raportat o pierdere de 4,3 kg în comparație cu o pierdere medie de 0,8 kg la cei care nu au băut apă înainte de masă.

Dr. Helen Parretti, fostul cercetător clinician la NIHR la Universitatea din Birmingham, a declarat că este atât de simplu să pierzi kilogramele nedorite.

”Frumusețea acestor descoperiri constă în simplitate. Doar băutul unui pahar de apă, de trei ori pe zi, înainte de mesele principale, poate ajuta la reducerea greutății tale.

Atunci când este combinat cu instrucțiuni scurte privind creșterea cantității tale de activitate fizică și o dietă sănătoasă, acest lucru pare să ajute oamenii să obțină o pierdere suplimentară în greutate - la un ritm moderat și sănătos.

Este ceva care nu necesită mult efort pentru a fi integrat în viața noastră aglomerată de zi cu zi”, a spus dr. Hellen Parretti.

Nutriționista Kelly Jones este de acord. Ea sugerează să privim apa mai mult ca pe un ”instrument de întreținere” decât ca pe o ”lovitură magică” pentru pierderea în greutate.

Profesionista afirmă că a bea apă în mod regulat pe tot parcursul zilei este esențial pentru a preveni senzațiile de sete, deoarece atunci când simțiți sete, deja sunteți deshidratat. Dacă bei în mod constant apă, vei avea o ”reglare mai bună a poftei de mâncare” pe tot parcursul zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel