Așa îți crești imunitatea RAPID! Lidia Fecioru, leac-minune: "Luăm de 3 ori pe zi, pe stomacul gol"

Așa îți crești imunitatea RAPID! Lidia Fecioru, leac-minune, FOTO pexels
Așa îți crești imunitatea RAPID! Lidia Fecioru, leac-minune, FOTO pexels

Ce trebuie să faci pentru o imunitate puternică. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac-minune, ce ajută la creșterea imunității. Compoziția este simplă, cu ingrediente pe care le găsești la tot pasul. 

”(...) O să dăm o rețetă pentru imunitate, pentru că trebuie să ne creștem imunitatea și să nu luăm ceva sintetic, ci din produse pe care le avem la îndemână tot timpul. O porție ne ajunge pentru trei săptămâni. Se iau 3 lămâi, 200 g miez de nucă, 150 g de stafide și 150 g de prune uscate, mai moi, 200 g miere și sirop de măceșe și amestecăm toată această soluție, o lăsăm cam 2-3 zile la temperatura camerei și o punem la frigider.

Luăm de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, înainte de masă cu jumătate de oră, dacă suntem la serviciu, luăm doar dimineața și seara. Luăm până se termină compoziția și e și gustos, și ușor de făcut. Le dăm prin mașina de tocat, rămân mai întregi și vor arăta și foarte bine. Putem lua primăvara și toamna, când avem astenie sau când ne simțim epuizați.” a spus Lidia.

De asemenea, tot pentru imunitate puternică, Lidia Fecioru recomandă un ceai din busuioc, sunătoare şi mentă.

"Se ia o lingură cu vârf de oregano sau busuioc, o lingură cu vârf de sunătoare şi una mare cu mentă. Se amestecă toate la un loc şi turnăm un litru de apă peste, fierbem şi lăsăm acolo 10-15 minute. Bem acest ceai fără să separăm de plantă şi bem seara înainte de culcare. Cei care nu consumă apă destulă, pot bea de după-amiaza.", a declarat Lidia Fecioru într-o emisiune televizată. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel